Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.
Már megint hétfő, és semmi kedve munkába menni. Nem érzi az erőt, elszántságot magában, pedig ha megmutatná főnökeinek az elképzeléseit, és kellő határozottsággal állna ki véleményéért, a mai napon még az elismerését is elnyerhetné. Álljon a sarkára, szedje össze gondolatait, fűzze azokat egy logikus láncolatra és merjen bekopogni hozzá. Mit veszíthet? Ha már végighallgatta, nyert ügye lesz.

 

Bika 04.21.-05.21.
Bár környezete még nem ismeri fel, Ön máris tudja, mi történt. Türelme, kitartása és képességeinek bevetése valóságos csodát művelt. Ön az első percben felismeri, hogy milyen eredményt produkált, de mivel ennek az oroszlánrésze az Ön érdeme, nem lenne szép, ha éppen Ön kezdené el hirdetni a nagyszerű eredményt. Várja meg, míg mások is felismerik azt, és csak ezután vegyen részt a vidámságban.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Düh ellen legjobb a zsurlófőzet, esténként kell üldögélni benne fél órát. Ez akkor is egészséges, ha a boldogságát teljesnek érzi, legfeljebb kettesben üldögélnek, álldogálnak benne. Abban a tévhitben él, hogy mindent tökéletesen kell elvégeznie. Valószínűleg azért habozik elvállalni egy nehéz feladatot, mert fél a kudarctól. Belátható pedig, hogy a kudarc a tanulás szükségszerű velejárója.

 

Rák 06.22.-07.22.
Még mindig nem talált magára, lendülete és akarása hagy némi kivetnivalót maga után. Annyi kedvezőtlen hatás érte az utóbbi időben, hogy teljesen elbizonytalanodott. Ne hagyja eluralkodni magán ezt az érzést, ki kell lábalnia valahogy a hullámvölgyből. Tudja, hogy van ez: egyszer fenn, egyszer akár a kerék alatt. De hogy mikor lesz már megint fenn, csak azon múlik, mikor hiszi el, hogy fenn is lehet lenni.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Eseménytelenül zajlik a napja. Jobb híján a szépségről elmélkedik. Bár erre semmi konkrét tény nem ad okot, mégis az ember alkotta szépség és természet kapcsolatán töpreng – munka helyett. Ha túl sokáig tanakodik ezen, minden bizonnyal bölcsebb lesz, de a főnökei feltehetően nem fogják jó néven venni az ábrándozását. Itt az ideje kicsit felpörgetnie saját magát, hisz már munkanap van.

 

Szűz 08.24.-09.23.
A mai nap alkalmas lehet arra, hogy a hivatásában vagy a vállalkozásában érvényesüljön. Ha okosan él a kínálkozó lehetőségekkel, sokra viheti. A csillagok most segítik az útján. Szívügyekben nem árt az óvatosság. Ma elnyerheti választottja szerelmét, de el is veszítheti. Az Ön hangulatán, viselkedésén múlik, hogy szenvedélyt gyújt a partnere szívében vagy eltávolítja magától. Eszerint cselekedjen.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Mint mindig, ez a hétfő is nehézkesen, darabosan indul. Túl sok feladat vár megoldásra, és fogalma sincs a fontossági sorrendről. Jól teszi, ha meginterjúvolja ez ügyben a főnökét, mert így elkerülheti az esetleges elmarasztalást. Ha pedig nem boldogulna egy feladattal, ne szégyellje visszaadni a munkát, esetleg segítséget kérni a tapasztaltabb társaitól. Estére hulla fáradtan érkezik haza, de azzal a tudattal, hogy sikerült túlélnie ezt a napot.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Ma nem kell különösebb izgalmaktól tartania, nyugodt napnak néz elébe. Ön mégis kissé zaklatott. Ismét rémeket lát, olyan érzése is lehet, hogy már nem jó semmire. Kiégett, elhasználódott. Mindez nem a tehetség hiányának, sokkal inkább annak s jele, hogy munkájában nem ismer mértéket. Megerőltette, túlhajtotta magát. Elfáradt. Aludjon, pihenjen többet! Ettől majd, meglátja, újjászületik.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Ma viszontlát valakit, és alkalma lesz arra, hogy a régi félreértésüket végre tisztázzák. Ő megbánta már, amit tett, így Önnek sem tanácsos tovább emésztenie magát ezen a problémán. Felejtse el, de legalábbis tegye félre a sérelmeit legalább eme találkozás idejére. Valami végre megvilágosodik Ön előtt. Partnere csak egy szóra vár, ne habozzon kimondani. Teremtsen megfelelő környezetet és hangulatot ehhez.

 

Bak 12.22.-01.20.
Szerencsés alkat. Önnek nem kell törődnie a korral, hacsak nem olyan értelemben, hogy kifejezetten hasznos az idő múlása. Bölcsessége a tapasztalatok által csak fokozódik. Miután mindennek tudatában van, csak a pozitívumokat nézze. A rossz tapasztalat is jó, mert közelebb visz a célhoz. Kiegyensúlyozottságát megirigylik a kollégák is, fürkészve keresik nyugodtságának titkát, lesik minden mozdulatát. Mutasson hát jó példát.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Hallgasson a szívére. A szíve mélyén ugyanis tudja, mi a jó és mi a rossz, ezért ha valami nem teszi boldoggá, akkor határozza el, hogy inkább továbblép. Ami nem megy könnyedén, azt nem szabad erőltetni. Egy családi ünnep alkalmat ad a gondtalan kikapcsolódásra. Adja át magát a hangulatnak és lazítson. Érezze jól magát, ne hagyja, hogy feszélyezze a kissé ideges légkör. Nem kell Önnek mindig békebírót játszani.

 

Halak 02.20.-03.20.
Hangulata gyorsan elromlik, és ez megakadályozza, hogy úgy élvezze ezt a napot, ahogyan azt előre elképzelte magában. Enyhe lehangoltság tapasztalható a baráti körében is. Egy olyan újdonság jut a tudomására, melyről jobb lett volna, ha más időpontban értesül. A mai változékony hangulatában nem tudja helyén értékelni az információt, hajlamos kiborulni, esetleg illetéktelenek személyeknek továbbadni.

Címkék: