Napi horoszkóp – csütörtök

Napi horoszkóp – csütörtök
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.
Ezen a héten lehetősége van jótékony cselekedetek végrehajtására. Olyan csoporttal találkozik, amely a lakóhelyén végez hasznos munkát. Határozza el magát, hogy önkéntesként, aktív munkával csatlakozik hozzájuk. Mindenkire szükségük van, másokat is bátran beszervezhet. Egy barát nagyszerű lehetőséget kínál egy közösen kivitelezhető vállalkozásban. Ön is hisz benne, így semmi nem áll az útjukba.

 

Bika 04.21.-05.21.
Kétértelmű üzenetet kap, ráadásul egy olyan közvetítőn keresztül, aki miatt gyanút fog. Ilyesmire eddig nem volt példa, és ezért értetlenül áll a dolog előtt. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a kedvese ismét távol van Öntől, és így nem tudja azonnal megkérdezni a legjobban érdekeltet a mondatok igazi értelméről. Bizonytalansága oly mértékben felkavarja, hogy kollégái megrettennek hevességétől, kirohanásaitól.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Gondolja át a terveit, azt, hogy jó célokat tűz-e ki maga elé, illetve helyes eszközökkel fáradozik-e a megvalósításukon. Az útjában álló akadályok ugyanis meredekek és majd csak július elején sikerül elérnie azt, amiért most annyit fáradozott és annyi áldozatot hozott. Munkakörülményeiben javulás várható és ez Önt lepi meg a legjobban. Használja ki, hogy felettesei észrevették fáradozásait, most mutasson fel eredményeket.

 

Rák 06.22.-07.22.
Végre mozgásba lendül, és megpróbál felülkerekedni az Önt marcangoló gondokon. Éppen ideje volt, mert súlyos anyagi problémák merültek fel, és ha továbbra is a sebeit nyalogatta volna, akkor hamarosan csődöt jelenthetett volna. Ma a szerencse is Ön mellé áll, használja hát ki. Fáradtan, de megelégedetten hajtja nyugalomra a fejét, hisz éppen akkor sikerült összeszednie magát, amikor erre a legnagyobb szüksége volt.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
A mostani időjárás különösen kedvezőtlenül hat a közérzetére és ezáltal a teljesítményére. Bizonytalan, ingerlékeny, ami megmutatkozik a munkájában is. Elege van már az ólmos színű égből, ismét napsütést és elviselhető hőmérsékletet akar. Ne legyen türelmetlen! Menjen emberek közé, és próbáljon meg új kapcsolatokat keresni. Ha végképp emberiszonya van, egy kirándulás a szabadba is sokat segíthet.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Voltak már jobb napjai is, és lesznek ennél rosszabbak is. Ön is okosabban teszi, ha most csendben meghúzza magát, és igyekszik átvészelni a munkahelyi „frontbetöréseket”. Örüljön, ha szárazon megúszhatja a vihart, és nem kell új állás után néznie. Itt már ismerik a képességeit, számítanak a tehetségére, és legfőképpen a húzóerejére. Kössön hát békét a főnökeivel, még ha úgy érzi, Önnek van igaza.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg 09.24.-10.23.
Befektetései a várt eredményeket hozzák, tárgyalásai az elképzelései szerint haladnak, tervei alakulnak. Reménykedik benne, hogy ez sok pénzt jelent Önnek, ezért felbátorodik. Addig nincs is baj, amíg csak a fejében születnek meg ezek az elképzelések, de amikor elkezd rájuk építeni, az már veszélyes is lehet. Gondoljon csak bele, mi lesz, ha közbejön valami váratlan fordulat. Vajon a tartalékai elegek lesznek?

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Jókedvűen, tettre készen kezdi a mai napot, tele ambícióval és várakozással. Reményeiben nem csalatkozik: munkahelyén, hivatásában vagy tanulmányaiban elismerésre számíthat. Ne szálljon el a dicsőségtől és örömét ossza meg kollégáival egy közös ünneplés alkalmával. Így azok szemében sem veszít a népszerűségéből, akik imádnak pletykálni, de becsülik azt, aki tud titkot tartani. Egy kezdődő kapcsolattól várhatja most vágyai beteljesülését.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Hangulatát ezen a napon leginkább az időjárás befolyásolja. Dolgozzon, sétálgasson sokat, mert ma igen fogékony a természet szépségei iránt. Talán még a fényképezéshez is kedvet kap. A jól sikerült képek visszanézése erőt fog adni Önnek. Este meghitt órákat tölt el a családja, rokonai, barátai körében. A mai nap az igazi feltöltődés és erőgyűjtés jegyében telik, de erre már régóta szüksége is volt.

 

Bak 12.22.-01.20.
Szó szerint értheti a felemelkedést, meg átvitt értelemben is. Jókedve pedig azért támad, mert végre hagyják dolgozni, hagyják, hogy elképzeléseit kibontakoztassa, és mert kedvelik a humorát. A felemelkedés csodálatos érzése pedig attól támadhat, hogy repülőútra vállalkozik. Ha eddig ódzkodott is tőle valamelyest, most végképp meggyőzik a hasznosságáról, kényelméről. Csak ezúton érheti el a célját, éri el a nagy találkozást.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Kitűnő formában lesz az elkövetkező napokban és ez a teljesítményén is meglátszik. Ezúttal Ön képviseli a húzóerőt a munkahelyén és Ön diktálja a tempót is. Felettesei kifejezetten elégedettek most Önnel. Kellemes órákra számíthat az elkövetkezendő időszakban a magánéletében is. A hét végi programokat már most kezdje megszervezni, lehetőleg ne szűk családi körben, hanem otthonától távol, társaságban töltse.


 

Halak 02.20.-03.20.
Fárasztó nap lesz ez a mai, sokat fog megkövetelni mind fizikailag, ind szellemi síkon. Az úgynevezett „jóakaratú rokonok” tanácsaira most inkább ne hallgasson. A kollégái ma türelmetlenek lesznek Önnel szemben, és ez könnyen civakodáshoz, rosszabb esetben komolyabb vitákhoz vezethet. Jobb, ha a mai napon kitér az útjukból. Ez a nap kiválóan alkalmas új szerelmi kapcsolat kialakításához.

Címkék: