Napi horoszkóp – péntek

Akt.:
Napi horoszkóp – péntek
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.
Legszívesebben a családtagjai körében töltené a szabadidejét. A szülői ház visszavárja Önt is, éppen úgy, ahogyan saját gyermekei fognak látogatóba érkezni, ha már kirepültek a fészekből. Arra is lehet számítani, hogy a közeli és távoli rokonai egyszer csak betoppannak, és akkor majd előveheti a fakanalat vagy beüzemelheti a kerti sütőt és főzhet rájuk. A házibulikból azonban csakhamar elege lesz.

 

Bika 04.21.-05.21.
Ezt a napot mindenestül felejtse el! Vegye úgy, mintha nem is létezett volna, mintha bele sem került volna a naptárba. Amikor pedig már látszólag megnyugodott az Önt körülvevő viharos óceán, ismét kezdődik minden elölről. Ne is gondoljon tehát arra, hogy mi is történt, és amilyen gyorsan csak lehet, felejtse el a mai nap eseményeit és mindazon kellemetlenségeket, melyek valamely szeretett személlyel kapcsolatosak.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Mindenbe belekap, amiben érdekességet, izgalmat szimatol. Mihelyst a kezébe veszi a nyílvesszőt, azonnal ki is lövi, az eszébe sem jut, hogy jó lenne tartalékban hagyni egyet-egyet. Idegrendszere most kihegyezett állapotban érzékenyen reagál minden észrevételre, kritikára. Pedig partnere kérése jogos. Elhanyagoltnak érzi magát, foglalkozzék vele többet, mielőtt túl késő lenne és már csak az üres lakásba menne haza.

 

Rák 06.22.-07.22.
Rosszkedvűen ébred és ez rányomja az egész napjára a bélyegét, morcos lesz. Még a pénteknek sem tud igazán úgy örülni, mint máskor. A hét végi bevásárlás is csak nyűgnek érzi: amit szeretne venni, azt nem kap, amit pedig kapna, az nem kell. A munkahelyén is az utolsó percben kap egy sürgős feladatot, ami miatt ráadásul túlóráznia kell. Legalább a családjával ne veszekedjen, ők nem tehetnek semmiről.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Oda se figyeljen, mit mondanak Önről, engedje el a füle mellett a pletykákat. Egy ilyen bohókás, vicces napon erre igazán nem érdemes figyelni. Eszébe ne jusson komoly dolgokkal foglalkozni, úgyis elkönnyelműsködi azokat is. Legyen mindenki bohóca a mai napon, nevettesse meg az embereket. Meglátja, ha kinevetik, megmosolyogják, még jobban fogják szeretni, mert ők éppen úgy vidámságra vágynak, mint Ön.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Ma kiderülhet, hogy a félelme valóban alaptalan volt: egyelőre nem kell komolyabb bajtól tartania. Ugye, milyen kár volt az elmúlt napokban idegeskedni és halogatni a vizsgálatokat? Üzleti ügyeiben is kedvező fordulat állhat be. Pénzszerzési, vagyongyarapítási akciói elé most nem tornyosulnak legyőzhetetlen akadályok, ha kellő önbizalommal fog neki. Munkáját is elismerik, a kilátásai mostanában határozottan biztatóak.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg 09.24.-10.23.
Kimerült, nyugalomra van szüksége. Környezete ezt észreveszi és kíméletes Önnel, vigyáznak még a lépteire is. Nem foglalkozik semmivel, kábán téblábol egész nap. Jót tesz Önnek a csend, megnyugtatja és felüdíti, feltölti energiával. Az estét se töltse hangos összejövetelen, mert aztán kezdheti újra a csendkúrát. Olvasson vagy rendezgesse a fényképeit, de ne bömböltesse a televíziót vagy a rádiót.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Nagy várakozással készül a hétvégére. Már a programot is kidolgozta, sajnos azonban közbejön valami, ami áthúzza a terveit. Váratlanul vendégek érkeznek, vagy Önnek kell meglátogatnia a gyermekeit, illetve szüleit. Esetleg Önnel történik valami – betegség, baleset, betörés -, ami meghiúsítja a hétvégi elképzeléseit. Mindenesetre nem árt, ha több gondot fordít az egészségére és a biztonságára.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Úgy érzi, hogy minden rendben van, de vigyázzon, mert a megérzései csalókák. Ne feledje, hogy Ön mást mutat kifelé, mint amilyen legbelül. Újra túlérzékeny, legalábbis környezete így érzi, érzelmi szélsőségek kerítik a hatalmukba. A többi ember nehezen viseli el Önt, mert érzik, hogy valami nincs rendben a lelkiállapotával. Legyen őszintébb legalább a partnerével és vele ossza meg belső vívódásait.

 

Bak 12.22.-01.20.
Szívós munkája nyomán sokat köszönhet Önnek az emberiség. Lehet ez elméleti, amiként gyakorlati felfedezés is. És ha úgy érzi, hogy a szakácsművészetben alkotott valami maradandót, ne keseredjen el, ha fél órában mérik majd az örökkévalóságot. Környezetének elismerő mosolya úgyis mindenért kárpótolni fogja. Merüljön el bátran a népszerűség tengerében és élvezze ki a megérdemelt szeretet minden pillanatát.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
A hét végén nagyon erős a családi szolidaritás. Ma őszintén meghatódik, amikor valamelyik szerető rokon, családtag féltve őrzött értéktárggyal, talán egy családi ereklyével ajándékozza meg. Délután egy beruházás köti le minden figyelmét, de egy szerető, állhatatos, sőt erőszakos udvarlása eltereli az érdeklődését a gyakorlati dolgokról. Elhatározza, hogy meredeken csökkenti a kiadásait, és egyúttal eldönti, hogy keményebben fog dolgozni.


 

Halak 02.20.-03.20.
A barátok a szemére vetik humortalanságát. Ez nagyon bántja Önt. De ha igazán őszinte magához, be kell ismernie, a szemrehányás nem egészen alaptalan. Ön egy bizonyos ügyet embertelen szigorúsággal kezelt. Igaz, semmi sem áll Öntől távolabb, mint az önző spekuláció. Ám ne feledje azt sem: a jó szándék nem mindig látszik, a rossz modor azonban igen. Néha valóban úgy viselkedik, mintha kicsinyes ember volna.

Címkék: