Napi horoszkóp – csütörtök

Napi horoszkóp – csütörtök
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.
A napja ugyan kellemesen indul, de egy rosszul időzített beszélgetés mindent felboríthat. Higgye el, hogy nem csak az elszenvedője, hanem a részese is a helyzeteknek. Hasonló szituációban csak az lehet a segítség, ha igyekszik nagyvonalúan átugrani a jelentéktelen problémákon. Ilyenkor koncentráljon arra, hogy az apróbb kérdésekben kötött kompromisszumok közelebb vihetik a végső céljához.

 

Bika 04.21.-05.21.
Kivételesen a tízes körbe talált. Gyatra emberismeretében kellemesen csalódva, szinte hihetetlen pontossággal tudta elemezni a helyzetét és az abban meghatározó szerepet betöltő embert. Ez a sors váratlan adománya, amely egyben lehetőséget ad arra is, hogy megtudja, kiben bízhat és kiben nem. Ez az igen előnyös helyzet meghatározza az elkövetkezendő napokat, és felhőtlen órákkal ajándékozza meg.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Egy nemrégiben lezajlott szakmai összejövetelen hasznos tanácsokat kapott és fülébe jutott néhány kiváló ötlet is. Beszélje meg a családjával is, kérdezze ki őket a véleményükről is, és együtt válasszák ki, melyiket lehetne gyorsan és eredményesen megvalósítani. Bár úgy tűnik, a gyerekek nem érthetnek hozzá, gyakran az őszinte rácsodálkozásuk a világra és a kíváncsi fantáziájuk reálisabb képet alkot a valóságról.

 

Rák 06.22.-07.22.
Még véletlenül sem sikerül úgy intéznie a dolgait, ahogyan szeretné. És persze nem azért, mert minden sikerül. Hol nem veszik fel a telefont, hol foglalt, nem kapcsolható, így azután személyesen kell rohangálnia mindenhova. Ráadásul a város egyik végéből a másikba visz az útja. Úgy érzi, mindenki összeesküdött Ön ellen. Nem csoda, hogy mire hazakerül, hullafáradt, és a televízió előtt békésen elalszik.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Ma – ha lehetséges – ne kövesse el azt a hibát, ami már annyi kellemetlen percet okozott Önnek. Tartsa magában a gondolatait, és ne akarjon mindent őszintén elmondani. Ne akarja a véleményét mindenképpen nyilvánosságra hozni. Némi meggondoltság, megfontoltság már nagyon elkelne. És azt se feledje, hogy az embereknek már így is igencsak elegük van a mindig fontoskodó, állandóan kritizáló bajkeverőkből.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Minden úgy alakul, ahogy eltervezi és szeretné. Most csak egy dolog nyugtalanítja: a saját egészsége vagy hozzátartozóinak az állapota. De míg szeretteiért komolyan aggódik, a saját betegségét – akár komoly, akár nem, nem is tudja igazán – elhanyagolja. Fél egy esetleges kivizsgálás eredményétől, és nem akarja elrontani más tekintetben kellemes közérzetét. Nehogy aztán később ennek igya meg a levét.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg 09.24.-10.23.
Ha ma útra kelne, legyen nagyon óvatos, mert a közlekedésben veszély fenyegeti. Csak akkor nem kell aggódnia, ha az utat repülővel tervezi megtenni. Így nemcsak gyorsan, hanem szerencsésen is célba ér. A legrövidebb útra is érdemes magával vinnie a fényképezőgépét, hiszen a szép élményeket nemcsak a szívében-lelkében örökíti meg az ember. És így másoknak is megmutathatja, átadhatja a ma szerzett benyomásait.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Ha van olyan ügye, amit hónapok óta nem ért rá elintézni, most itt a ragyogó alkalom. Munkahelyén éppen nyugalom honol, az egész vonalon szélcsend uralkodik és a háztartásban is naprakész. Mielőtt ismét elborítanák, maguk alá temetnék a kapott vagy önként vállalt feladatok, legalább azt tegye rendbe, amit kár volna holnapra halasztania, mert akkor már biztosan nem tudna pontot tenni a dolog végére.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Szerette volna kedélyesen, nyugodtan eltölteni a napot, ezt azonban az események nem engedik meg. Meglepő látogatások, váratlan telefonok, kérések, felszólítás arra, hogy utazzon el, kéretlen e-mailek – így telik el ez a napja. Hogy mindezt könnyebben el tudja viselni, csak eszik és eszik, és ez végül egészségügyi zavarokhoz vezet. Ne csodálja! A szerelemben azonban felszabadultnak érzi magát.

 

Bak 12.22.-01.20.
Lehetőség kínálkozik a nagy kiugrásra. Olyan tudománya révén, amit csak igen kevesek tudnak. Viszont ha nem kellően óvatos, még erőszak áldozata lehet. Kerülje a sötét, néptelen helyeket. Ne szálljon be egyedül a liftbe idegenekkel. Nyakába akasztva vagy a derékkorcában viselje a pénztárcáját. És legyen mindig kéznél, feltöltve a telefonja. Ne higgyen a hízelgő szónak, ne elegyedjen beszélgetésbe ismeretlenekkel.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Váratlan ötleteivel elkápráztatja a baráti körét, de családját már kevésbé. Ha művészi ambíciói vannak, vagy dobogóra szeretne kerülni, most érdemes próbára tenni a tehetségét. Gyenge pontját csak önmaga ismeri, nyugodjon meg, ez holnap sem fog kiderülni. Remekül ért ahhoz, hogy leplezze a gyengeségét és megmutassa azon oldalát, amelyet a külvilágnak szán. Teszi mindezt oly természetesen, hogy még legközelebbi ismerősei sem fedezik fel az elrejteni kívánt dolgait.


 

Halak 02.20.-03.20.
Kiforratlan érzések terhelik a nap kezdetét és mindez rányomja a bélyegét a közérzetére is. Csak akkor vesz kedvező fordulatot a hangulata, ha tisztába jön azzal, hogy mit is akar igazából. Aki csupán akadékoskodik, és másokon veri le a saját elégedetlenségét, ne csodálkozzon, ha ez visszaüt rá. A mai napon arra koncentráljon, hogy saját életét terveivel, célkitűzéseivel összhangba hozza.

Címkék: