Naomi a WC-ig sem jutott el

Naomi Campbell
Naomi Campbell
New York – Felmosott és törölgetett első “közmunkanapjának ” első felében Naomi Campbell. Az öt nap munkavégzésre ítélt szupermodell a büntetést egy fürdőszoba-berendezéseket és egészségügyi felszereléseket forgalmazó New York-i áruházban “tölti le”.

A közmunkát azért kapta, mert tavaly mobiltelefonjával fejbe dobta, és súlyosan megsebesítette szobalányát, egy “szokásos” dühkitörése alkalmával.

Naomi Campbell az épület belsejében, annak garázsában és mellékhelyiségeiben takarít, szigorúan a fotósok és filmesek “látókörén” kívül.

Az áruház körül csoportosuló újságírókhoz így délben csak az áruház igazgatóhelyettese ment ki tájékoztatást adni. Albert Durrell elmondta, hogy Naomi két takarítónő-társával, váltott műszakban dolgozik.

“Ha szükség van rá, ablakot pucol, vagy vécét tisztít” – mondta az igazgatóhelyettes, majd hozzátette: “az ebédszünetig Naomi csak a földszinti folyosókon dolgozott, a mellékhelyiségekig még nem ért el”.

A szupermodell előzőleg azt nyilatkozta, hogy a “közmunkahét” leteltével jótékony célra elárverezi azt a bakancsot és farmer-kezeslábast, amit a takarítás közben visel.

Kapcsolódó:

  • Öt nap takarításra ítélték Naomit
  • Naomi kapta A 2006-os év bugyuta elszólása díját
  • Letartóztatták Naomit