Nagyvilág

2012.12.13. 13:44

Tömegverekedés az ukrán parlamentben - Videó!

Képviselők verekedtek össze az ukrán parlament csütörtöki ülésén. A politikusok nem először próbálták ezen a módon rendezni vitás ügyeiket. A szerdai, első ülésnapot szintén kisebb-nagyobb összetűzések tarkították.

Képviselők verekedtek össze az ukrán parlament csütörtöki ülésén. A politikusok nem először próbálták ezen a módon rendezni vitás ügyeiket. A szerdai, első ülésnapot szintén kisebb-nagyobb összetűzések tarkították.A kormányzó párt és az ellenzék összeszólalkozása csapott át tömegverekedésbe az új összetételű ukrán parlament csütörtöki ülésnapján. A vita akkor fajult el, miután az ellenzék a kormánykoalíciót választási csalással vádolta meg. A honatyák a verbális eszközöket félretéve ököllel próbálták bizonyítani igazukat.

A parlament első, szerdai ülésnapját is hasonló hangulat jellemezte, a parlamentbe első alkalommal bejutó nacionalista Szabadság párt képviselői ugyanis szétvágták az ukrán parlament előtti kerítést, ezután pedig kisebb tömegverekedés tört ki köztük és az őrség között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!