Nagyvilág

2011.06.09. 12:38

Műcici kapott ajándékba a 7 éves kislány

<p>A magát csak hús-vér Barbie-ként aposztrofáló anyuka műcicit ajándékozott hét éves lányának születésnapjára.</p>

Az 50 éves Barbie -anyuka hatezer fontos (kb 1.8 millió huf) ajándéka mellé csatolt egy számítógépet és egy nyaralást is. Poppy (7) úgy érzi végre mindene megvan a világon:

- Egy új számítógépet szerettem volna, egy nyaralást vagy műciciket. Mikor mindet kaptam, el se hittem, olyan mintha minden álmom valóra vált volna. Alig várom, hogy olyan nagy cicijeim legyenek mint anyunak. 

Anyu után a kislány is hamarosan élő Barbie lehet...

Sarah Burge, aki csak úgy mutatkozik be, hogy ő az élő Barbie, több mint 500 ezer fontot hagyott már ott a plasztikai sebészeknél, hogy olyanra szabják, mint a híres játék, Barbie. Tavaly azzal kavarta fel a média állóvizét, hogy az akkor 6 éves lányát rúdtánc oktatásra fizette be. Barbie hírnevét és vagyonát annak köszönheti, hogy swinger-partykat szervez és erotikus novellákat ír. Habár Poppy-nak még várnia kell, mire megműthetik, hisz a szépészeti beavatkozást 16 éves kor alatt úgysem fogják elvégezni rajta az orvosok, már nagyon izgatott. A Cambridgeshire-i kislány valószínűleg a legfiatalabb a világon, aki műcicire vár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!