Nagyvilág

2011.05.17. 10:27

Gyermeket vár Nicolas Sarkozy felesége

<p>Gyermeket vár Carla Bruni-Sarkozy, a francia államfő felesége - mondta Nicolas Sarkozy édesapja a német Bild című lap keddi számában megjelent interjúban. "Örülök, hogy unokám lesz" - fogalmazott a magyar származású Sárközy Pál.</p>

Nicolas Sarkozy 82 éves apja hozzátette: bár fia és menye nem tudja még, hogy milyen nemű lesz a gyerek, ő "biztos benne, hogy kislány lesz, méghozzá olyan gyönyörű, mint Carla". A leendő nagypapa arra nem tért ki, hogy mikorra várják a "fiatalok" a gyereket.

A 43 éves francia first lady esetleges terhessége napok óta foglalkoztatja a közönséget. A francia újságírók azt várták, hogy Carla Bruni-Sarkozy azért ad hétfőn élő interjút a TF1 televíziónak, hogy bejelentse a család bővülését. Az 56 éves elnök felesége azonban végül erről nem nyilatkozott egyértelműen. Az interjút készítő Jean-Pierre Pernaut a first lady jótékonysági munkájáról szóló beszélgetés végén azt mondta neki: "Tudom, hogy nem szereti, ha az emberek a magánéletéről beszélnek, de szeretnék gratulálni Önnek." A modellből elnökfeleséggé lett Bruni-Sarkozy ezután mosolyogva annyit mondott: "Én is gratulálok Önnek", majd az interjú véget ért.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!