Nagyvilág

2011.04.15. 11:00

Vendégsikerek az NHL konferencia negyeddöntőiben

<p>Hosszabbításban elért hazai győzelem, vendégsikerek az NHL konferencia negyeddöntőiben. Az alapszakaszban hátrébb végzett csapatok jól kezdtek a rájátszásban.</p>

A második helyen végzett San Jose Sharks csak a hosszabbításban lőtt góllal tudott felülkerekedni a Los Angeles Kings elleni első összecsapásukon. Háromszor szereztek vezetést, és harmadszorra meg is tartották az előnyt.

Két harmadon keresztől gól nélkül zajlott a Keleti Konferencia alapsazakaszában másik Philadalphia Flyers és a Buffalo Sabres mérkőzése, a harmadik negyed hatodik percében Patrick Kaleta azonban a hetedik helyen végzett vendégeknek szerzett előnyt, és 1:0 maradt a végeredmény is.

A konferencia harmadik és hatodik csapatának első bostoni találkozóján a Boston Bruins már a harmadik percben hátrányba került a Montreal Canadiens ellen, és három perccel a befejezés előtt 2:0 lett az állás; mindkét gólt Brian Gionta szerezte, mindkettőt Scott Gomez átadásából.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!