Nagyvilág

2011.03.29. 14:26

Olyan kövér, hogy az orvosok nem találják a szívét

<p>Nem hallják az orvosok a 24 éves férfi szívverését a hájrétegén keresztül.</p>

A 24 éves Alan Belmont kereken 216 kilogrammot nyom, mégis meglepődött, amikor az orvosok, egy vizsgálat alkalmával közölték, hogy nem találják a pulzusát annak ellenére, hogy sztetoszkóppal és ultrahanggal is próbálták megtalálni. Álltásuk szerint olyan vastag zsírréteg van a férfin, hogy azon, a kórházban található berendezések nem voltak képesek "átlátni". Az XXXXXL-es ruhákban járó Worcesterben élő férfit megrázták a történtek és eldöntötte, hogy legalább a jelenlegi súlya felétől megszabadul.
"Mikor a kórházban megvizsgáltak, majd közölték, hogy nem találják a szívemet, vagyis a szívverésemet, akkor azt gondoltam magamban, hogy én egy hulla vagyok. Végtelenül zavarban éreztem magam, de egyben rádöbbentem, hogy drasztikus változásra van szükség a súlyomat érintően" - nyilatkozta a súlyos férfi.
Alan Belmont jelenleg munkanélküli és fogyatékossági támogatást kap. Állítása szerint gyerekkorában kezdte el felhalmozni a kilókat, miután súlyos asztmás tünetek jelentkeztek nála. Segítséget is kap fogyási törekvéseihez: eg régi iskolatársa, aki ma fitnesz oktató fogja támogatni és tanácsokat ellátni a férfit.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!