Nagyvilág

2011.03.03. 12:46

A libériai szövetség szerint nem mérgezés miatt került kórházba Bicskei Bertalan

<p>Nem mérgezés, hanem egy korábbi betegsége miatt került kórházba Bicskei Bertalan, a libériai válogatott szövetségi kapitánya - írja csütörtöki közleményében nyugat-afrikai ország labdarúgó szövetsége (LFA). Bicskei Bertalan egy korábbi interjúban nyíltan beszélt arról, hogy néhány évvel ezelőtt daganatos betegséggel kezelték.</p>

A libériai szövetség elnöke, Musa Bility közleményben cáfolja, hogy Bicskeit megmérgezték volna. Korábban ugyanis olyan hírek terjedtek el, hogy az egyik edzésen keksszel kínálta meg valaki, az étel elfogyasztása után pedig rosszul lett, és hazautazott Magyarországra kezeltetni magát.

Az LFA vezetője csütörtöki közleményben azt írja, Bicskei megbetegedése egy korábbi, még Libériába szerződése előtti eset következménye és legalább 3 hónapig nélkülözniük kell a magyar trénert.

2009 februárjában a sporthirado.hu interjút készített Bicskei Bertalannal, aki beszélt egy korábbi betegségéről. Elmondta, hogy két évvel korábban találtak nála egy jóindulatú daganatot, lefogyott, de kapott kezelést és dolgozott tovább.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!