Nagyvilág

2011.02.11. 10:25

Döbbenet! Belehalt az első csókba

<p>A félénk 18 éves Jemma holtan esett össze barátja elsó csókját követően. Az ok egy ritka betegség.</p>

Jemma Benjamin 18 éves félénk lány, aki két évvel ezelött meglehetősen furcsa körülmények között vesztette életét. A vizsgálatokat most zárták le az ügyben és kiderült: egy ritka halálok következett be - számolt be a Daily Mail brit hírportál.

Jemma csupán 3 hónapja járt egy Daniel Ross nevezetű sráccal, akivel halála napjára programot szerveztek. Találkoztak, majd néhány élelmiszert akartak venni, ezért felszaladtak a srác Dél-walesi otthonába a hitelkártyáért. A lakásban beszélgettek egy kicsit, majd Daniel megcsókolta Jemma-t. Később kiderült: a pár akkor csókolózott először. Ezt követően a lány leült a nappaliban a kanapéra és Daniel csak annyit látott, hogy a szemhélya rebegni a szája habzani kezd. A srác azonnal a lány anyját csörgette, arra gondolva, hogy Jemma epilepsziás. Aztán a mentőket hívta, akik a kiérkezésig telefonban sorolták a fiúnak a teendőket, de néhány perc leforgása alatt a szeme láttára halt meg a lány. A halottkém jelentése szerint a lánynál a ritka hirtelen szívhalál következett be, vélhetően a csók miatti izgalom hatására.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!