Nagyvilág

2010.11.19. 06:50

Fejbelőtte magát az ikerpár

<p>Közös öngyilkosság áll a hétfői coloradói lövöldözés hátterében - közölte az amerikai állam rendőrsége. A hatóságok csak nehezen tudták megfejteni, hogy mi történt, de az ok még mindig nem világos.</p>

A két 29 éves ausztrál nőre egy magánkézben lévő coloradói lőtéren találtak rá, ahol közösen béreltek ki egy pályát. Egyikükön már nem tudtak segíteni, de a másikat még életben találták és kórházba vitték a mentők. A hatóságok eleinte nem tudták, mi történhetett. A rendőrök előbb azt mondták, hogy nem készült biztonsági kamerás felvétel, de aztán mégis találtak egyet. Az életben maradt lány is magához tért, és elmondta: közösen megállapodtak nővérével, hogy véget vetnek az életüknek. "Tettük oka azonban továbbra is ismeretlen, annak ellenére, hogy a nőt két órán át hallgatták ki csütörtökön" - mondta Louis Perea százados, hozzátéve, hogy a túlélő nem volt hajlandó válaszolni az ezzel kapcsolatos kérdésükre.

Ausztrál sajtóértesülések szerint mindketten 22-es kaliberű fegyvert használtak, és fejsérüléseket szenvedtek. A lányok szülei már úton vannak az Egyesült Államokba, ahol várhatóan pénteken kihallgatják őket a rendőrök.
- Független Hírügynökség  -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!