Nagyvilág

2010.11.18. 19:31

88 gyereke van és még többet akar

<p>A 64 éves férfi 16. házasságára készül, s miután csak az elmúlt három évben 10 gyereke született, 2015-re eléri a célt, hogy 100 gyereke legyen.</p>

Valószínűleg a Guinnes Rekordok Könyvébe is belekerülhetne Murad Abdul Rahman, az Egyesült Arab Emírségek hősként tisztelt nyugdíjasa, ugyanis eddig összesen 88 gyermeke született. De az bikaerős férfi még szeretne 12 gyereket, hogy elérje a 100-as álomhatárt. Lássuk hogyan is jutott el eddig. A csupasz tények: 50 fiúgyereket és 38 lányt szült neki összesen 15 házastársa. Többségük időközben elvált tőle, mert nem bírták a sok szülést. Jelenleg 3 asszonya van, de a törvények szerint 4 lehet, ezért újabb esküvőre készült, akinek - a férfi elvárása szerint - évenként kellene gyereket szülnie, hogy másik három asszonyával együtt 2015-re meglegyen a 100 gyerek.

A sajtóbeszámolókból kiderült: a férfi 16. házassága előtt is izgul. "Ő egy nagyon csinos lány. Láttam a fényképét és beszéltünk telefonon" - nyilatkozta. A kiszemelt arra egy 18 éves indiai lány, vagyis 46 év a korkülönbség, de az ottani szokások szerint elrendezett esküvőről van szó, ahol a férfi a lány apjának letette a szükséges összeget, ami jelen esetben 20 ezer dirhamot, ami nagyjából 1,2 millió forintnak megfelelő összeg.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

A férfi megfogadta, ha elérte gyerekszámban a vágyott határt többet nem nősül. Családja egyébként 127 tagú, legidősebb fia a 39 éves Tarik és még néhányan utána a sorban már többszörös nagypapává tették Murad Abdul Rahman, akit egyébként hősként tisztelnek országában. A férfi 7 házat kapott az államtól, amikben hatalmas családja éppen elfér, illetve mint a fegyveres erők egykori tagja bőséges nyugdíjhoz és még bőségesebb szociális támogatáshoz jut, ezért - állítása szerint - kényelmesen eltudja tartani nem éppen szerény méretű családját.
- MON -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!