Nagyvilág

2010.09.07. 19:37

Pucéran bicikliztek az aktivisták - Képek!

<p>Több száz, többnyire anyaszült meztelen biciklista lepte el Philadelphia utcáit.</p>

Manapság nagy divat meztelenül kampányolni egy-egy jó ügyért. A vége nincs tiltakozó megmozdulásokba belefáradt emberek szeme ugyanis ezzel garantáltan felnyitható. Azt nem ellenőrzött, hogy pontosan mire... de legalább nem mennek tovább közönyösen. Mint például az elmúlt vasárnap sem, amikor több száza meztelen, vagy félcsupasz ember kerékpározott végig Philadelphia belvárosi forgatagában. A Philly Naked Bike 2010 elnevezésű rendezvényt először tavaly rendezték meg, s annak sikerén felbuzdulva döntöttek úgy, idén is meztelen kerekezéssel hívják fel az elkötelezettek a levegő tisztaságára, a környezetkímélő közlekedésre a figyelmet.

Nézze meg a képeket >>>

A rendezvény nevéhez híván sok résztvevő valóban teljesen ruhátlanul érkezett, de a szemérmesebbek némi testfestéssel azért eltakarták intim testrészeiket, megint mások pedig bugyi-melltartó, illetve alsónadrág viselése mellett kampányolt a jó ügyért. Hasonló megmozdulásokat egyébként a világ 70 városában tartották meg, és 2004 óta minden évben van 1-3 ilyen rendezvény.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!