Nagyvilág

2010.09.28. 17:59

Öngyilkos lett a sztárséf által kritizált étteremtulajdonos

<p>A New York-i Hudson folyóba ölte magát az az étteremtulajdonos, aki még 2007-ben vált ismertté Gordon Ramsay sztárséf tévéműsorában, "A konyha ördögé"-ben - jelentette be a helyi rendőrség kedden.</p>

A 39 éves Joseph Cerniglia, a Campania étterem vezetője három évvel ezelőtt szerepelt Ramsay műsorában, amelyben a sztárséf régi éttermeket alakít át és a személyzetet is újraképzi. Az egyik 2007-es epizódban Ramsay keményen kritizálta Cerniglia éttermét és a rossz minőségű menüsort.

A férfi már a műsorban is bevallotta, hogy közel áll a csődhöz. A brit sztárséf egyszer arra is felhívta a figyelmét, hogy "vállalkozása hamarosan a Hudson folyón úszik le."

Cerniglia holttestét múlt pénteken találták meg a vízben, a helyi rendőrség szerint a New York-ot és New Jersey-t összekötő George Washington hídról ugrott le.

Nem Cerniglia volt az első Ramsay valóságshow-szereplői közül, aki önkezével vetett véget életének. A 41 éves Rachel Brown 2006-ban a sztárséf "A pokol konyhája" című műsorában vett részt, ő Texasban lőtte le magát még abban az évben.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!