Nagyvilág

2010.08.07. 16:21

A spanyol Ronda városában járt ma lányával a first lady

<p>A középkori Ronda városában járt Michelle Obama szombaton kisebbik lányával, Sashával, spanyolországi nyaralásuk negyedik napján - számolt be róla a spanyol sajtó.</p>

A történelmi városrész nagy részét kordonokkal zárták le és szigorú biztonsági intézkedéseket is bevezettek, de így is több százan gyűltek össze Ronda központjában, hogy egy pillantást vessenek a first lady-re és Sashára.

A 46 éves Michelle Obama és a 9 éves Sasha kísérőikkel együtt megnézték a Casa del Rey Moro-t (a mór király házát), amely egy 18. századi birtok.

A Spanyolország déli partjaitól negyven kilométerre lévő Ronda a mórok egyik utolsó bástyája volt 800 éven át a 15. század végéig.

Obamáék egyébként Marbella egyik luxusszállodájában laknak szerda óta. Az amerikai elnök, Barack Obama nem tartott velük, csakúgy mint az idősebb Obama-lány, a 12 éves Malia, aki egy nyári táborban van jelenleg az Egyesült Államokban.

A first lady és Sasha csütörtökön Granadában járt és egy flamenco-műsort is megnéztek, pénteken pedig a spanyol tengerparton voltak. Vasárnap együtt ebédelnek a spanyol királyi párral, majd hazautaznak.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!