Nagyvilág

2010.07.10. 06:20

A philadelphiai halottkém szerint azonosították a magyar fiú holttestét

<p>A philadelphiai halottkém irodája szerint azonosították a húszéves magyar fiú holttestét - írja friss cikkében a philly.com nevű helyi internetes híroldal.</p>

Az írás szerint a kétéltű jármű az ütközés előtt próbált vészjelzéseket küldeni az iszapszállító uszálynak és a hajókürtöt is bekapcsolta a legénység, ám próbálkozásuk hiábavalónak bizonyult.

A philadelphiai rendőrség eközben kihallgatta a bárka kéttagú személyzetét, valamint a 33 túlélő utas közül tizenhatot - köztük 11 magyar diákot és két magyar tanárt - , így már valamennyire rekonstruálni tudják a szerdai balesetet a Delaware-folyón.

Annyi már bizonyos: a bárka legénysége azonnal leállította a kishajó motorját, amint látták, hogy tűz ütött ki a vízijárművön. Ezután arra kérték az utasokat, hogy vegyenek fel mentőmellényeket, de a korábbi hírekkel ellentétben senkinek sem mondták azt, hogy ugorjanak a vízbe.

A bárkával ütköző hajó legénységét egyébként szombaton hallgatják ki.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!