Nagyvilág

2010.02.23. 19:48

Kísérteties! Szellemfiút fotózott az építkezésen!

<p>A fotón a régi iskolaépület előtt egy régies ruházatú 8 éves-forma szellemfiú áll.</p>

Munkások bontják a Kelet-Yorkshireben található Anlaby Általános Iskola régi épületét, s a munkafolyamatokat dokumentálásához néhány fotót készített mobiljával a brigád vezetője, John Fores (47).

A férfi a képek készítésének pillanatában semmi különöset nem észlelt, de amikor azokat feltöltötte a számítógépre, a hideg rázta ki a látványtól: egy régies öltözékű 8 éves forma fiú szellemét látta az egyik kép jobb sarkában.

"Egyszerűen nem hittel el, amit láttam. Én nem hiszek a szellemekben! Vagy legalábbis eddig nem hittem..." - fogalmazott John Fores a Daily Mail brit hírportálnak, leszögezve, nem manipulált képről van szó, ténylegesen ezt fotózta, még ha ő maga is alig hiszi el. A képen a fiú kivételesen tisztán kivehető, amint az 1936-ban épített iskola épülete előtt áll, s feltételezhető: az intézmény egyik volt diákja lehet a szellem. Gordon Bradshaw (54) az iskola gondnoka szerint egy, az iskolához köthető szóbeszéd-legenda szerint az intézménynek van egy szelleme, bár ő maga még soha nem látta.

Rob Taylor szakértő is megtekintette a fotót, amit elsőre lenyűgözőnek talált, de kiemelte: a fotó alapos vizsgálatára van szükség.

Nézze meg a képet! >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!