Nagyrozvágyon családi és sportnapot tartottak

Nagyrozvágy- A napokban egy vidám és élményekkel teli családi és sportnapon vettek részt a Nagyrozvágyi Óvoda és Iskola gyermekei és pedagógusai, valamint a falu lakosai.

Nagyrozvágy önkormányzata minden évben fontosnak tartja, hogy a falu gyermekeinek és lakosainak egy olyan családi és sportnapot szervezzen, ahol mindenki önfeledten szórakozhat, kikapcsolódhat.

Ehhez minden adott volt az elmúlt pénteken, hiszen volt program bőven, lovagolhattak a jelenlévők, ugrálóvár, gólyalábazás, horgászat, közös torna, sorversenyek, futballmérkőzés (tanárok-diákok, tanárok- közfoglalkoztatottak), zene várt mindenkit, és délben egy finom gulyással várták ebédre a rendezvényen részt vevő gyermekeket és felnőtteket.

Elmondható, hogy vidáman, jó hangulatban telt a nap. A szervezők köszönik a rendezvény lebonyolításában részt vevő segítők munkáját, mellyel hozzájárultak a rendezvény sikeres és színvonalas lebonyolításához.

– ÉM –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s