Nagyot küzdött a Hajdúnánás

Hajdúnánás – Megmutatta az igazi tudását, s tisztes vereséggel búcsúzott a Magyar Kupa idei küzdelmeitől a Hajdúnánás Termál SC, amely a válogatottjaival felálló Dunaferr gárdájával szemben maradt alul egy végig küzdelmes, teltházas találkozón.

A kupacsata elõtt már egy órával teljesen megtelt a nánási sportcsarnok, s a várakozásnak megfelelõen remek meccset láthatott a közönség. A hazaiak Nyilas vezérletével fõként az elsõ félidõben voltak partnerei az NB I-es alakulatnak, s a játékrész végén kis híján a vezetést is megszerezték. Fordulás után Salánki bravúrjai is kellettek ahhoz, hogy Ferlingék ne lépjenek meg, miközben Beke szép góljai ejtették ámulatba a drukkereket. Ám ahogy telt az idõ, egyre jobban kidomborodott a két csapat közötti különbség, s mivel MolnárAndrás a végén minden játékosának lehetõséget adott, így a lefújásra nyolcgólossá duzzadt a vendégek elõnye, akik ezzel bejutottak a legjobb négy közé.
Molnár András: Más edzõ azt mondaná, hogy büszke a csapatára, s én is ezt mondom, de egy kicsit azért csalódott is vagyok, hiszen a vége szorosabb is lehetett volna.
Kovács Péter: Ahogy az eredmény is mutatja, alulmúltuk önmagunkat, míg az ellenfelünk kihozta magából a maximumot.

Jegyzőkönyv

Hajdúnánás Termál SC-Dunaferr 25-33 (13-16)

Hajdúnánás, 700 nézõ, vezette: Kocsmáros, Nagy. Hajdúnánás Termál SC: SALÁNKI – Hadadi 2, Dobos, NYILAS 9, Halcsik 2, SZÁSZ A. 3, BORBÉLY 2. Csere: Villányi (kapus), Seres Emília, Ilyés, BEKE 7 (2), Seres Emese, Szemes. Edzõ: Molnár András. Dunaferr NK: Hoffmann – Lovász 3, LALUSKA 4, PIGNICZKI 3, Borbás 4, Mörtel 3, Vincze. Csere: SIRINA (kapus), FERLING 5, Õri A. 2 (2), Gáspár 1, NAGY I. 5, Kovács A. 2, Balogh B. 1. Edzõ: Kovács Péter. Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 4/2, ill. 2/2.
Az eredmény alakulása: 2. p.: 2–2. 12. p.: 3–8. 25. p.: 12–12. 32. p.: 14–18. 45. p.: 20–24. 48. p.: 21–26. 53. p.: 23–29.

BA