Nagyot frissített az Instagram

Akt.:
Nagyot frissített az Instagram
A legnépszerűbb fotós app elég nagyot újított, mivel most nem csak a megjelenés alakult át, hanem 5 új filterrel is gazdagabbak lettünk.

Hírportáljaink is aktívan jelen vannak az Instagramon (ez most a reklám helye, kérjük, kövess minket!), ezért nagyon örülünk az újításoknak. Az eddigi filtereket már széthasználtuk, kezdtük unni őket, de most végre itt van valami újdonság. Ilyen egyébként az elmúlt 2 évben nem történt, úgyhogy ma a történelem részesei vagyunk. Így nevezték el az új filtereket: Crema, Slumber, Ludwig, Aden és Perpetua. A megjelenítés is sokkal használhatóbb lett, hiszen minden filter mellett láthatunk egy előnézetet a módosítani kívánt fotóról. Ez nagyon megkönnyíti a döntést. Arra is lehetőség van, hogy átrendezzük a filtereket vagy elrejtsük azokat, amikor sosem használunk. Mindezt az új “Manage” menüpontban lehet megtenni, pillanatok alatt személyre tudjuk szabni az appot.

Instagram update

 

Az utolsó filterfrissítés 2012 decemberében volt, akkor érkezett a Mayfair és Willow. Most már összesen 24 variációból mazsolázhatunk. A frissítés tegnap óta érhető el Androidra és iOS-re.

Címkék: , , ,