Nagyot dobnának

Kispesten is nagy dobásra készül a Várda SE NB I B-s női kézilabdacsapata. Jóllehet borítékolható: az imponálóan startoló újoncra nem vár babazsúr az ugyancsak a harmadik vonalból frissen érkező fővárosi egylet otthonában.

Ráadásul a házigazda hajszálnyival áll csak rosszabbul a Kisvárdánál – amíg a vendég három, a Kispest két győzelmet jegyez az eddig letudott négy bajnoki fordulóban. A budapestiek több kettős igazolással rendelkező játékost vethetnek be, kérdés, közülük mennyien lesznek bevethetők a szombati fellépésen, mert eme tény jelentős mértékben befolyásolhatja a mérkőzés kimenetelét.

A vasárnap Mezőkövesden próbálkozó Fehérgyarmati VSE-Fevill férfi különítményét érzékeny veszteség érte: A legutóbbi összecsapáson súlyos sérülését, nevezetesen keresztszalag-szakadást szenvedett Varga László hetekre kidőlt a sorból.

A frontember hiánya tovább nehezíti Falcsik Miklós egyébként sem egyszerű helyzetét –  a pont nélkül posztoló szatmári gárda az oroszlánbarlangnak számító kövesdi katlanban a tisztes eredmény elérése érdekében mutatja meg magát.

– Koncz Tibor -