Helyi közélet

2014.12.30. 13:22

"Elvérzett" a putnoki betörő

Ózd, Putnok - Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően egy órán belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat.

Ózd, Putnok - Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően egy órán belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat.Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. Lajos 44 éves putnoki lakossal és helyi 14 éves társával szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2014. december 28-án 21 órát megelőzően betörtek egy putnoki lakásba, ahonnan különféle elektronikai berendezéseket és élelmiszereket tulajdonítottak el csaknem félmillió forint értékben. A betörés során a tettest megvágta a betört ablaküveg, így a lakásban és az utcán lévő vérnyomokat követve a rendőrök azonnal elfogták az egyik betörőt. A tolvaj fiatalkorú társánál megtartott házkutatás alkalmával pedig szinte valamennyi ellopott értéket megtaláltak a nyomozók.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában