Nagyon rosszul járt a fiatal, aki eladta a veséjét, hogy meg tudjon venni egy telefont

Nagyon rosszul járt a fiatal, aki eladta a veséjét, hogy meg tudjon venni egy telefont
© Forrás: mirror.co.uk
A kínai fiatal úgy vélte, hogy egy vesével is boldogan eléldegélhet, de rosszra fordultak a dolgok.

A most 25 éves fiatal 2011-ben döntött úgy, hogy eladja az egyik veséjét a fekete piacon, mindezt azért, hogy meg tudjon venni egy mobiltelefont és azzal menőzzön a barátai előtt.

Az interneten megismert szervkereskedők 20 ezer jüant, nagyjából 800 ezer forintot ajánlottak az egyik veséjéért. A műtétre egy katonai kórházban került sor, ahol nem figyeltek kellőképpen a higiéniára, így az akkor 17 éves fiatal megmaradt veséje fertőzés miatt leállt. A beszámolók szerint élete végéig ágyhoz lesz kötve és folyamatos dialízisre szorul majd.

Az esettel kapcsolatban kilenc embert tartóztattak le még 2012-ben, a család 60 millió forintnak megfelelő kártérítést kapott.

Forrás: mirror.co.uk


Nagy-Britannia - "Először azt hittem, hogy a tojás darabkáit mosom le az arcomról, de aztán rájöttem, hogy az a saját, összeégett bőröm." Az angliai 44 éves Saul Morton valósággal rajong a neten terjedő csináld magad videókért, melyek elképesztő trükköket mutatnak be a hétköznapok megkönnyítése é...
Meg hát hm, más helyeken is megfordultak furcsa dolgok... A Deadspin idén is összegyűjtötte, hogy milyen bizarr tárgyak szorultak be az emberek különböző testnyílásaiba 2018-ban, ami miatt a sürgősségin kötöttek ki. Idén is a legnépszerűbb testnyílás, ahol eltűntek a nem oda illő tárgyak a végbél...