Nagyon kapósak a pornófilmek

Miksolc – A magyar pornóipar legfényesebb csillagait showműsor keretében április 19-én, csütörtökön díjazzák, s átadják a Pornó Oszkár-díjat is.

A Budapest-zuglói Sport Stage Pub ad otthont az idei magyar Pornó Oszkár-díj átadási ceremóniájának. Hazánk legsikeresebb erotikus előadói, szereplői, sztriptíztáncosai, valamint az éjszakai szórakoztatóipar legismertebb énekesei lépnek fel.

Bőséges a választék

Beszéltünk az egyik miskolci videotéka eladójával. Megtudtuk, hogy a pornófilmek iránt nem csökkent a kereslet, sőt! Az idő persze halad, videokat már nem árulnak, napjainkban mindenki a DVD-t keresi. Naponta sokat (olykor több tucatnyit) kölcsönöznek általában a férfiaknak, fiatal pároknak, szerelmeseknek, de a boltot az idősebb korosztály tagjai is gyakran látogatják. Vannak olyan, a gyengébb nemhez tartozó hölgytagjaik, akik kimondottam ezekért a filmekért léptek be.

A kínálat bőséges, a szexre (ki)éhezettek mintegy száz alkotás közül választhatnak. Mivel senki nem szereti a zsákbamacskát, a filmekbe helyben be lehet pillantani, vagyis a vásárló ellenőrizheti a minőséget és a tartalmat is, így otthon semmiképpen nem fog csalódni.

Arra a kérdésre, mely szerint az internet jelentős konkurenciát jelent-e, az alkalmazott így felelt: igen, emiatt kissé visszaesett a forgalmuk, s így olcsóbbá (ezáltal még elérhetőbbé) váltak.

 

Kapcsolódó cikkek: