Nagykállói posta: szerdánként ötig nyitva

A közelmúltban egy nagykállói olvasónk levelében a helyi posta hosszabb nyitva tartását szorgalmazta. A levéllel megkerestük a postavezetőt, illetve Gara Pétert, a Magyar Posta Rt. kommunikációs menedzserét.

Gara Péter a Kelet-Magyarországban megjelent cikkben azt ígérte, hogy megvizsgálják a nagykállói posta forgalmát, s amennyiben lehetőség lesz rá, módosítják annak nyitva tartási idejét.

Pénteken csak háromig

Ahogy jeleztem akkor, a területi postaigazgatóság – a Kelet Magyarországban közölt olvasói észrevétel hatására – megvizsgálta a posta forgalmát és ennek eredményeképpen módosította a posta nyitvatartási idejét. A posta korábban minden hétköznap reggel 8-tól 16-óráig volt nyitva, az új nyitva tartás 2005. november 1-től pedig így alakul: hétfő, kedd, csütörtök: 08:00-16:00 óráig, szerda: 08:00-17:00 óráig, péntek: 08:00-15:00 óráig. Szándékaink szerint a megváltozott nyitvatartási idő jobban illeszkedik a postai szolgáltatásokat igénybevevő ügyfelek szokásaihoz, illetve a településen működő más közintézmények (például az Okmányiroda) nyitva tartásához – tájékoztatott Gara Péter.

L. Gy.