Friss hírek

2008.10.01. 10:18

Újra járható mindkét vágány Szolnok és Szajol között

<p>Kijavították a Szolnok és Szajol között szerdán hajnalban leszakadt felsővezetékeket, így mindkét vágányon újra közlekedhetnek a vonatok a Budapest - Szolnok - Záhony és Budapest - Szolnok - Lökösháza vonalakon. A javítással reggel nyolc órára készültek el, negyed óra-húsz perces késések azonban még előfordulhatnak. A teljes menetrend délre áll helyre.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, szerdán hajnalban és kora reggel jelentős - 60-80 perces - késések voltak a Budapest - Szolnok - Záhony és Budapest - Szolnok - Lökösháza vonalakon, mert Szolnok és Szajol között mindkét irányban leszakadtak a felsővezetékek. Az egyik vágány felett egy mozdony eltörött áramszedője szakította le a vezetéket, a másik vágány felett anyagfáradás miatt, magától szakadt szét, hajnali fél hat előtt.

Reggel nyolc órára mindkét vágány felett helyreállították a felsővezetékeket - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Both Ferenc, a Mávinform ügyeletese. A vonatközlekedésben még vannak 15-20 perces késések, ezek a baleset idején a pályán lévő vonatokat érintik, mivel ezek késve érkeztek a végállomásra, így késve is fordulnak vissza. A teljes menetrendszerinti közlekedés várhatóan délre áll helyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!