Nagydobra vernék a diadalt

Nagydobra vernék a diadalt
Nagydobra vernék a diadalt
Aki nyeri a szerdai, nyíregyházi röplabda-rangadót, a második helyen folytathatja. Utóbb. A Vasas–Betonút-NRK meccs februárban [.pdf – 53KB]

Erdősné Balogh Erika számtalan rangadót, nívósabbnál nívósabb ütközetet élt át személyesen, mégis rendre képes megújulni, a Vasas elleni szerdai derbire is fokozottan készül. A Betonút-NRK csupaszív csapatkapitánya epekedve várja az ezüstpárbajt: a bujtosiban 17 órakor kezdődő összecsapás győztese a második helyen zárja az NB I. Ligabajnokság keresztjátékát, a vesztes pedig kénytelen beérni a harmadik pozícióval.

Jönnek Batiék

A nyíregyházi közönség kedvence volt Bati
és Vera, azaz Battlay Krisztina és Nagyné Mátrai
Veronika is, amikor még a szabolcsiakat erõsítették,
ezúttal a Vasas térfelén igyekeznek kellemetlen perceket
szerezni a hazaiaknak.

Ki-ki meccs lesz tehát, ahol a mérkőző felek vérmesebb szurkolói is pörgős hangpárbajt vívnak majd. A nyíregyháziak szívesen vernék nagydobra a diadalt.
– Nagyon örültünk a gödöllői győzelemnek, már az előző edzéseken is érződött, hogy morálisan együtt van a csapat. Ez a siker doppingol bennünket a szerdai rangadóra – állította Erdősné Balogh Erika, akiben élénken élnek az utóbbi években a Vasas ellen elszenvedett vereségek (bajnoki finálé, elődöntő, kupadöntő).

Előzőleg fordított volt a szereposztás, sokáig a nyíregyháziak domináltak a fővárosiakkal szemben. Nyolc esztendeje, amikor O’Farrill és Serrano játszott a Vasasnál, a négy közé jutásért nyert az akkor még Szakszig NRK néven funkcionáló, Szekér-Kolozsi duó által irányított nyírségi hölgykoszorú.

Ezúttal viszont épp a házigazdáknál szerepel kubai légiós Martinez Adlum személyében, aki egyre markánsabb tagja Ludvig Zsolt együttesének. – Misleydis beilleszkedett, könnyen befogadtuk őt. Egyre inkább beépül a csapatba, neki is vannak még tartalékai.

Úgy gondolom, a Gödöllőn mutatott játéktól még többre vagyunk képesek, és mivel jó közösség alakult ki, a Vasas ellen még egységesebbek lehetünk. Egy percig sem engedhetünk ki, végig összpontosítva nyerhetjük meg az újabb rangadót.

– Ladányi Tóth Lajos –További hírek a szon-sportoldal kategóriából