Nagy Vagy, Bőcs!

Bőcsiek világoskékben, földön és a levegőben
Bőcsiek világoskékben, földön és a levegőben - © Nagy vagy!
A Nagy vagy! második elődöntőjének eredménye – 2011/05/29 1. Ráckeresztúr, Petőfi Sándor Általános Iskola. Csapatkapitány: Vincze Ottó. 2. Budapest VI., Bajza Utcai Általános Iskola. Csapatkapitány: Ada. 3. Bőcs, Bőcsi Általános és Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény. Csapatkapitány: Bárdosi Sándor. Csapatszín: világoskék. Iskolánk valamennyi tanulója, pedagógusa, a szülők, s a bőcsiek nevében is szeretnék gratulálni a CSAPAT […]

A Nagy vagy! második elődöntőjének eredménye – 2011/05/29

1. Ráckeresztúr, Petőfi Sándor Általános Iskola. Csapatkapitány: Vincze Ottó.
2. Budapest VI., Bajza Utcai Általános Iskola. Csapatkapitány: Ada.
3. Bőcs, Bőcsi Általános és Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény. Csapatkapitány: Bárdosi Sándor. Csapatszín: világoskék.

Iskolánk valamennyi tanulója, pedagógusa, a szülők, s a bőcsiek nevében is szeretnék gratulálni a CSAPAT remek teljesítményéhez, köszönetet mondani az alapos, lelkes felkészülésükért, azért, hogy vállalták a munkát, az időt, a fáradságot!
Köszönjük szurkolóiknak az odaadó, lelkes, kitartó szurkolást!
Sok örömet, sok felejthetetlen élményt jelentett mindnyájunknak a játék, a nemes küzdelem. Bízunk benne, hogy egyre többen éreznek kedvet a sporthoz, a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz. És abban is bízunk, hogy közösségünk a versenyek során tovább erősödött, s hittel áll majd minden új kihívás elé!

Nádasi Ildikó

Címkék: