Nagy őszi szerelem- horoszkóp – 2010

Nagy őszi szerelem- horoszkóp – 2010
A szerelmes horoszkópból most megtudhatod, milyen érzelmek várnak rád 2010 őszén.

KOS – VESZEKEDŐS HANGULATBAN

Tartsd kordában az érzelmeidet (különösen szeptember végén, október elején), mert ha a pillanatnyi hatások uralják a lelked, akkor apróságokon is fel tudod bosszantani magad. Pihenj sokat, és kerüld a vitás helyzeteket, illetve azokat az embereket, akikkel korábban valamiféle nézeteltérésed volt. Elég egy kétértelmű célzás, egy rossz hangsúly, és máris vérig sértve követelsz elégtételt, bocsánatkérést. Pedig az esetek többségében épp te vagy, akinek magába kellene szállnia, bocsánatot kellene kérnie. Ez az időszak vízválasztó lehet a párkapcsolatodban. Ha túl sok volt a törés, már nem lehet újra „összeragasztgatni” az érzelmek széthulló cserepeit. Főleg akkor nem, ha csak a másikat okolod azért, hogy idáig jutottatok. Novemberben talán úgy érzed: egyedül sokkal könnyebben boldogulnál, ám amikor tényleg magadra maradsz, zavarba jössz, és nem találod a helyed. Új kapcsolatra, új környezetre vágysz.

BIKA – AKÁR ESKÜVŐ IS LEHETNE

Magabiztosságod konoksággal párosul. És nemcsak a munkában szereted kipróbálni, hogy mennyit bírsz, hanem a szerelemben is. Vagyis most inkább az aszkéta önmegtartóztatásban próbálsz Guinness-rekordot felállítani. Csalódott vagy, és megfogadtad: többé nem leszel szerelmes. Nincs az a férfi (nő), akinek a kedvéért feladnád lelked nyugalmát. Az első hetekben észre sem veszed, hogy ezzel a fogadalmaddal igazából saját magad bünteted. Hiszen nagyon is vágysz a gyengédségre, a meghitt percekre. De még inkább arra, hogy legyen valaki, akivel megoszthatod gondolataidat, örömöd-bánatodat. A Vénusz a tettre kész Marssal találkozva ki is mozdít majd a csigaházadból. Hogy egy régi kapcsolat újraélesztése révén, vagy egy új szerelemben találod meg a boldogságot – az csak a személyes képletedből lenne megmondható. De hogy boldog leszel, az az általános bolygóátvonulások láttán is borítékolható. Ha a vágyott biztonságérzeted a szoros családi köteléktől kapod meg, akkor november végéig nemcsak az összeköltözés lehetősége, de a leendő esküvő időpontja is eldőlhet.

IKREK – ÁMOR ÁTPROGRAMOZZA AZ ÉLETED

A munkahelyi gondok arra késztetnek, hogy többet foglalkozz az otthonoddal, jobban elmerülj idősebb családtagjaid támogatásában, ügyeik intézésében. A szerelemben október végéig nem sok sikerre számíthatsz, hiszen a gondolataidba a romantika, az érzelmek nem nagyon férnek bele. Viszont amikor már egyenesbe kerül az életed, és újra sínen van a karriered, Ámornak is könnyebb dolga lesz. A novemberben kialakuló szép szerelem a magányos Ikrek gondolkodásmódját teljesen átprogramozza, és ha eddig te is a szingli életmód élharcosa voltál, most a családalapítás, a közös élet kialakítása a legfőbb célod. És nem az egyszerű „összeköltözést” szorgalmazod, hanem a „holtodiglan-holtomiglan” esküt, a fényes ceremóniát és hét határra szóló lagzit. Mindez a decemberi újholdig realizálódhat is.

RÁK – A TAKTIKÁZÁS ROSSZUL SÜLHET EL

A következő hónapokra a szenvedély és a romantika lesz jellemző, mégsem érzed magad maradéktalanul boldognak. Akár párkapcsolatban élsz, akár magányosan köszöntél el a nyártól, szeptember végén „megbolondulsz”, és felrúgod korábbi nyugodt életedet. Ekkortájt találkozol ugyanis valakivel, aki alaposan felkavarja előbb a fantáziádat, azután a lelkedet. Most nem lehet „jegelni” az érzéseket, hogy majd meglátjuk, mi lesz belőle! Itt döntened kell. Igen vagy nem! Nincs olyan válasz, hogy talán… Ha bizonytalan vagy az érzéseidben, akkor mondj nemet, mert a tétovázás, a taktikázás később sok bajt okozhat. Ha úgy döntesz (október végén), hogy szakítasz régi pároddal, akkor is legyél határozott, különben sosem szabadulsz meg tőle, mert bár különköltöztök, ő „sajnálatból” újra és újra visszatér, és neked – ugyancsak sajnálatból, vagy a múlt szép emlékei miatt – nem lesz szíved elküldeni. Ez a háromszög pedig tönkre teszi mindhármótok boldogságát.

OROSZLÁN – FOGADD EL MAGAD!

Bár sokat adsz a külsőségekre, végre meg kellene tanulnod, hogy a szerelem, a mély érzések nem a testi adottságok alapján ébrednek. Lehet valaki tökéletes szépség, ha a lelke rideg, menekülnek tőle az emberek. És nézz körül, hány olyan nőt (férfit) ismer, aki „nem egy nagy szám”, mégis boldog párkapcsolatban él. Mert kisugárzása van. Egyébként nem annyira az évek száma, inkább a szertelen életmód az, ami nyomot hagy. Ha drasztikusabb beavatkozással szeretnéd eltüntetni az évek nyomait, mindenképpen avasd be a párod is. Mert lehet, hogy rengeteg pénzt költesz a plasztikai műtétre, ám a párodnak épp az új fizimiskád nem fog tetszeni. Persze, ha szabadulni akarsz tőle, van olcsóbb módszer is: mondd el, hogy már kihűlt szívedben a régi láng. De azt ne áruld el, hogy egy új szerelem van a láthatáron, mert azzal felébreszted lelkedben a versenyszellemet. Kezdetben élvezed, hogy ketten is versengenek a kegyeidért, de idővel kínos helyzetekbe keveredsz.

SZŰZ – TISZTÁZHATÓAK A FÉLREÉRTÉSEK!

Ez az időszak nemcsak a karrierépítésről szól, hanem az érzelmekről, a befelé fordulásról. Talán egy családi tragédia, talán egy betegség késztet arra, hogy számot vess eddigi életeddel, eredményeddel, de leginkább az emberekhez főződő viszonyoddal. Ne áltasd magad azzal, hogy mindig mindent mások érdekében tettél. Inkább azt vedd számba, hogy akikkel „jót tettél”, azok valóban jobban érzik-e magukat attól, amit tőled kaptak? Valóban azt adtad nekik, amire ők vágytak, amire nekik volt szükségük, vagy azt, amit te jónak véltél? Mert a kettő között nagy a különbség! Ha túl sok mostanában a vita, ha az az érzésed, hogy „senki nem érti meg”, akkor alighanem minden „jó cselekedeteddel” a pokolhoz vezető utat kövezted. Október közepétől a Vénusz és a Mars rengeteg lehetőséget ad arra, hogy tisztázd a félreértéseket, új alapokra helyezd a barátságaidat, a családi kapcsolataidat, s ha még egyedül élsz, egy új kapcsolatot építhetsz, mely nem a „józan észre” alapozódik, hanem az érzelmekre.

MÉRLEG – A SZERELEM MÁGUSA

A naptárad igencsak megtelik társasági programokkal, de egyáltalán nem biztos, hogy vidámságot hoznak a nagy bulik. A zűröket elsősorban saját bizonytalanságod okozza. Könnyen keveredsz vitákba, és a Mars által felerősödő makacsságod miatt olyanokkal is szóváltásba keveredsz, akik később a károdra lehetnek. Családon belül sem lesz könnyebb a dolgod. Elsősorban a partnered családjával gyűlik meg a bajod. Ha nem állsz a sarkadra, akkor alaposan kihasználnak. Viszont a határozottság nem azonos az agresszivitással! Mindenki tőled vár megoldást a problémákra, segítséget a felmerülő akadályok elhárításában, sőt az anyagi háttér előteremtésében. Októberben költözés vagy lakásfelújítás borítja fel a nyugalmad. Az új környezetben nehezen találod a helyed, de végül jobban érzed magad, mint a régi megszokott otthonodban. November végéig egyébként az is kiderül, hogy a szeptemberben futó kalandnak induló találkozásból terebélyesedik-e tartósabb kapcsolat.

SKORPIÓ – TABUK NÉLKÜL, SZENVEDÉLYESEN

Októberben négy bolygó tartózkodik a Skorpió jelben. S az ilyen bolygóhalmozódáskor óhatatlanul önmaga felé fordul az ember. Óriási a vágyad, hogy változz, változtass. Ilyenkor elégedetlen vagy a teljesítményeddel, az elért eredményeiddel, de még a megjelenéseddel is. A Skorpióban járó Vénusz és a vele találkozó Mars lehetővé teszi, hogy ne csak álmodozz a boldogságról, hanem meg is kapd azt a sorstól. Megnő a vonzerőd, de odáig csak november elejére jutsz el, hogy kezdeményezni merj, vagy hangot adj a vágyaidnak. Persze adott esetben épp ennyi elegendő ahhoz, hogy a sorsodban gyökeres változás következzen be. Mert a jó sors olyan partnert hoz az utadba, aki ugyanolyan szemérmes a világ előtt, mint te, ám amikor becsukódik a hálószobaajtó, kitör belőle a vad szenvedély, és nem ismer tabukat. Mellette végre nem kell kettős életet élned. A Skorpiók sorstragédiája ugyanis, hogy ritkán találják meg egy személyben azt a szellemi társat és vad szeretőt, akire feltétlenül szükségük van.

NYILAS – SZERELEM, PÁRKAPCSOLAT

Különösen az október vége, november eleje lesz nagyon mozgalmas. Ekkor ismét mindkét végén égni fog az a bizonyos gyertya, nehezen tudod összeegyeztetned a munkahelyi feladatokat, a család ügyeit a baráti programokkal. Ráadásul október közepén egy titkos kapcsolatra is nagy az esély, ami a dinamikus és szexi Mars hatására nagyon izgalmas élményekkel lep meg. Energiád az utolsó morzsáit is felhasználod ősz végéig, ráadásul a sok éjszakázás, az egészségtelen étkezés egy régebbi egészségi problémát hozhat felszínre. November utolsó két hetében semmi más nem lehet olyan fontos, mint egy kimerítő kivizsgálás, és a feltárt betegség mielőbbi kúrálása. Egyébként nem is gondolod, mi mindenre jó egy ilyen gyengélkedés. A partnered kényeztet, s talán egy korábbi félrelépésed is most bocsátja meg majd végleg.

BAK – A MÚLT ÚJRAÉLED

Szeptember végéig a saját (és partnered) családja ügyeinek intézése szerezhet boldog és bosszantó perceket, de a sors külön jutalmaként ebben az időszakban találkozhatsz régen látott (esetleg évek óta külföldön élő) barátoddal. A múlt felidézése, a kedves közös emlékek olyan érzelmeket keltenek életre, amelyek teljesen meglepnek. Az elmúlt évek, az azóta megélt kudarcok és sikerek elnyomták, a lelked legmélyére szorították egykori rajongásodat. Évekkel ezelőtt talán sikerült észérvekkel, erős önfegyelemmel úrrá lenni a vágyaidon, most viszont aligha… „Még egyszer nem engedhetem el” – ez munkál a gondolataidban, és mindent elkövetsz annak érdekében, hogy visszalopd életedbe az egykori szép napokat.

VÍZÖNTŐ – A SZAKÍTÁS IS A PAKLIBAN VAN

Szeptember második felében, október elején a Vénusz izgalmas találkozást jelez. Alighanem a munkád révén jössz össze valakivel, s bár előbb csak az illető tudása, szakmai jártassága kápráztat el, a közös munka során egyre közelebb kerültök egymáshoz, és a végén akkor is szerelem szövődik kettőtök között, ha te (vagy újdonsült kedvesed) már házasságban él. Bár nem szívesen alakoskodsz, és olykor nehezen tudod egyeztetni a randevúkat, nem akarsz lemondani az új szerelem kínálta új érzésekről. November végéig eldől, hogy sikerül-e a közös jövőt megalapozni. Ha nem, akkor fájó szívvel, de elbúcsúztok egymástól. S bár őszintén hiszed, hogy a barátság, a közös munka továbbra is megőrizhető, a kedvesed másképp dönt. Lehet, hogy elköltözik, vagy külföldön vállal munkát, hogy „megkönnyítse” a felejtést. Ha úgy döntesz, hogy nem engeded el, számíts rá, hogy régi partnered (vagy a kedvese volt párja) nem nyugszik bele a szakításba, és mindent elkövet, hogy visszacsábítson.

HALAK – A HÉTKÖZNAPOK MEGÖLIK A SZERELMET

Szívügyekben eléggé nyugtalan időszakot jelez év végéig a többi planéta Tisztában vagy az érzelmek mindent elsöprő varázserejével. Úgy általában ez adja a magabiztosságodat. Idén ősszel azonban felborul az eddig jól bevált értékrended. A Neptunusz ugyanis kétkedést ébreszt a szívedben, és lelki bizonytalanságodat erősíti. Szeptemberben például épp a Halakkal szemben vonul el a Nap és a Merkúr, hatásukra megpróbálod „racionális keretek közé” szorítani a magánéletedet.. Ez nem sok jót ígér, ugyanis a megérzéseidet nem szabad észérvekkel felülírni. Ha beengeded a hétköznapokat a hálószobába, akkor elszürkül, színtelenné válik a párkapcsolatod, rutinná a szex, az érzelmeket megfojtják a hétköznapok. És a kihaló lángot később már nagyon nehéz lesz újraéleszteni. A bolygóhatások elől nehéz kitérni, de más vitorlába is be lehet fogni ezt a szelet. A párkapcsolatában viszont engedd, hogy továbbra is az érzelmek uralkodjanak. Keresd azokat a romantikus gesztusokat, amelyek korábban már beváltak, és alkalmazd őket minél gyakrabban.
Forrás: www.astronet.hu

 
hirdetés


hirdet�s