Nagy miskolci fotós app teszt

Nagy miskolci fotós app teszt
7 okostelefon applikációt eresztettünk rá szeretett megyeszékhelyünkre, hogy megtudjuk mit tudnak elfedni vagy kiemelni Miskolc szépségéből.

Nyakunkba vettük a várost. Dehogy vettük, hiszen van egy szuper archívumunk, amiből mazsolázhattunk, nyomkodhattunk, filterezhettünk, cukiskodhattunk, stb. 7 fotós appot teszteltünk, íme a végeredmény!

1. Istagram. Bemelegítésnek nézzük a legnépszerűbbet. Fogtunk egy miskolci kerékpárutat, elforgattuk, végignyomtuk az összes opciót és ez lett belőle. Nem rossz, de azért el is várható egy ilyen közkedvelt alkalmazástól.

instagram

2. Instaweather. Nevében a funkciója, vagyis ugyanaz, mint az előbbi, csak rábiggyeszti nekünk a dátumot, a város nevét és az aktuális időjárást. Erre van az a mondás, hogy amikor esik hó, azt meg kell osztani Facebookon is, hogy azok is tudjanak róla, akiknek nincs ablakuk.

instaweather

3. Frametastic. Frémnek frém..ne de “tastic”? Több képet többféle módon vághatunk egymás mellé, majd hátteret választhatunk. Nekünk ez a galériás stílus jött be legjobban, de volt rózsa vagy füves mező is.

frametastic

4. Tatsumi cute. Ez az app minden fotóra japán übercukiságot varázsol. Ugye, milyen cuki a Selyemréti strandfürdő így szívvel, fagyival és virágokkal?

cute

5. BeFunky. Nem jöttünk rá, hogy hol van benne a funky faktor. Először úgy gondoltuk, hogy egy buszmegállóból fogunk nagyon funky-t alkotni, de nem lett az, maradt buszmegálló. Rá is írtuk.

befunky

6. Splitpics. Nagyon jó kis összemosós app, össze is fésültük vele gyorsan a főutca jobb és bal oldalát. A sínek meg sehol.

splitpics

7. Vintage. A retrósító apphoz nagyon jól jött a szállóról készült kísértetfelvétel, így nem sok dolga maradt az alkalmazásnak. Azért ráírtuk, hogy “Miskolc”, ami elég körülményes, hiszen egyesével kell a betűket kiválasztani és elhelyezni. Még jó, hogy nem Hódmezővásárhelyen lakunk.

vintage