Nagy László meglátogatta Talmáékat

Nagy László meglátogatta Talmáékat
Barcelona – Szerda délelőtt Talmácsi Gábor invitálására az FC Barcelona Borges kézilabda csapatának világsztárja Nagy László kilátogatott a versenypályára.

A két világhírű magyar sportoló jól elbeszélgetett, majd este Talma eleget tett Laci meghívásának, és megnézte az Alcobendas elleni bajnoki mérkőzést. Az időjárás egyébként nem volt túl kegyes a motorosokhoz, hiszen csak délután tudtak egy órát gyakorolni. Egész délelőtt esett, így a tesztre érkezettek nem merészkedtek a csúszós pályára.
Séta a boxban
 
Talmának kapóra is jött a szünet, hiszen így körül tudta vezetni a boxban vendégét a Barcelona csillagát, Nagy Lászlót. Sok közös témát talált a világbajnok motoros és a világklasszis jobbátlövő. Délután kisütött a nap, aminek következtében lehetőség adódott egy rövid tesztelésre. Talma tíz kört tudott motorozni, ez arra volt elegendő, hogy leteszteljen két esőgumit.

– Nem volt szerencsénk az időjárással, nagyon keveset tudtam motorozni. – mondta Talmácsi Gábor. – Két gumit teszteltem ez alatt, többre nem volt lehetőség. Holnap bízom benne, hogy jobb idő lesz és tudunk érdemi munkát végezni. Nagyon örültem, hogy Nagy Laci meglátogatott minket, bár nem egy igazi motoros alkat, de nagyon tájékozott a motorsportban.

 
Laci, munka közben

Sebestyén Péter csak három kört ment. A fiatal versenyző bízik benne, hogy pénteken többet tölthet a pályán.
“Bejárattam a motort, tanulmányoztam az íveket és ennyi. Félig vizes, félig száraz volt a pálya. Talán holnap is körözhetek, de pénteken biztos, hogy ott leszek a pályán.” – jelentette Sebestyén Péter.
Este a csapat pihenésképpen megnézte Nagy Lacit munka közben, a bajnokság 13. helyén álló Alcobendas ellen.