Helyi közélet

2015.07.01. 17:07

Új rendőrtisztek Borsodban

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság állományában négy ifjú hadnagy kezdte meg rendőri szolgálatát.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság állományában négy ifjú hadnagy kezdte meg rendőri szolgálatát.Ruszkai József r. ezredes, valamint Kovács Béla r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes vezetői az érintett rendőrkapitányokkal együtt fogadták azt a négy rendőrtisztet, akik 2015. július 1-jétől teljesítenek szolgálatot a megyében. Az új tisztek ünnepélyes keretek között vehették át kinevezési okmányaikat a megyei rendőrfőkapitány gazdasági helyettesétől, aki többek között hangsúlyozta, hogy az új kollégáknak feladataik végrehajtása során a törvényességet, szakszerűséget kell szem előtt tartaniuk, és legyenek nyitottak az állampolgárok felé, ezzel is hozzájárulva a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növeléséhez.

Az új tisztek eltérő beosztásokba, a Miskolci-, a Tiszaújvárosi-, az Ózdi-, valamint a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság állományába kapták meg kinevezési parancsukat. A pályakezdő fiatalok közrendvédelmi előadói, közlekedésrendészeti vizsgálói, bűnügyi nyomozói, valamint igazgatásrendészeti előadói munkakörben kezdik meg rendőri szolgálatuk teljesítését.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában