Nagy dugók Budán – a főváros közlekedési tanácsnoka a tömegközlekedés használatát kéri a Szigetre tartóktól

Csütörtökön már érezhetően nagy dugók alakultak ki a fővárosban a budai oldalon, miután az útfelújítási program keretében elkezdődtek a munkák a Hegyalja úton és a Krisztina körúton is. A főváros közlekedési tanácsnoka ezért azt kéri a Sziget Fesztivál látogatóitól, hogy tömegközlekedéssel menjenek a rendezvényre. A forgalmas főútvonalak felújítása miatt a napokban érezhetően lelassult a forgalom […]

Csütörtökön már érezhetően nagy dugók alakultak ki a fővárosban a budai oldalon, miután az útfelújítási program keretében elkezdődtek a munkák a Hegyalja úton és a Krisztina körúton is. A főváros közlekedési tanácsnoka ezért azt kéri a Sziget Fesztivál látogatóitól, hogy tömegközlekedéssel menjenek a rendezvényre.

A forgalmas főútvonalak felújítása miatt a napokban érezhetően lelassult a forgalom a budai oldalon, a délutáni csúcsforgalom az esti órákig is elhúzódhat – mondta a Független Hírügynökségnek Dancs Gábor. A főváros közlekedési tanácsnoka ezért az javasolja a Sziget Fesztiválra tartóknak, hogy a rendezvény helyszínét ne autóval, hanem tömegközlekedéssel közelítsék meg. A 4-6-os villamossal a Margit-híd budai hídfőjétől HÉV-vel, a Jászai Mari térről pedig hajóval lehet kijutni a Szigetre.