Nádháziék nélküli házigazda

Időrendi sorrendben haladva a Mátészalkai MTK-Carmo Suzuki NB I B-s női kézilabdacsapata lép pályára előszőr az aktuális bajnoki fordulóban. Az ősszel, azonos párosításban lejátszott mérkőzések tudósításai. [.pdf – 43KB]

A szatmáriak szombaton (17 óra) hazai pályán mutatják meg magukat – a kiesőhelytől négy pontos távolságra posztoló Inárcsi KC elleni összecsapáson kérdéses a bokaszalag-szakadást szenvedett Nádházi Rita és az ugyancsak sérüléssel bajlódó Kiss Judit bevetése. Személyükben bal-, illetve jobbszélső dőlt ki a sorból, ez pedig redőket von Veress István edző homlokára.

Sérelmek érték a Mezőkövesd részéről a Tiszavasvári férfi különítményt – éppen ezért szeretné megszorongatni a feljutásért hajtó, az éllovast mindössze egy egységnyi hátrányból üldöző borsodi egyletet.

Bartha Dénes együttese több balszerencsés vereséget szenvedett már ebben az évadban, saját katlanjában kiváltképp izgalmassá teheti a vasárnapi (17 óra) találkozót.         

Szintén élcsapatot fogad vasárnap (18 óra) a Fehérgyarmati VSE-Fevill: mert bár a keleti végen vizitáló Tiszaföldvárnak momentán fikarcnyi esélye sincs az osztályváltásra, a negyedik pozíció acélos ellenfelet sejtet. Az FVSE nyolc hadrafogható játékossal is befűthet” a látogatónak – két hete például az Orosháza legyűrésére sem sokan fogadtak volna, a Falcsik-legénység mégis fityiszt mutatott a papírformának.

– Koncz Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek