Na, mi lesz a vége annak, ha valaki imádkozik a volánnál?

Akt.:
Na, mi lesz a vége annak, ha valaki imádkozik a volánnál?
A 63 éves Marilyn Perry azzal magyarázta a balesetét, hogy éppen vezetés közben imádkozott. Szavai most nem hallgattattak meg.

Miután a fent említett hölgy az 50 éves Pamela Beckham-mal ütközött, a rendőrség rögtön arra gyanakodott, hogy a vétkes fél vezetés közben mobilozott. A hölgy viszont azt vallotta, hogy magánéleti problémái adódtak, ezért fohászkodott Istenhez. Azt nem tudni, hogy ez mitől volt ennyire sürgős, miért nem várhatott addig, míg megérkezik. Felelőtlenségének köszönhetően a problémái nem csökkentek, sőt, a nyakát törte a balesetben. A legnagyobb probléma az, hogy magyarázatát még a férje, Darl sem hiszi el. Szerinte egy hívő ember nem viselkedik így, sosem sodorna veszélybe másokat. Tanulság: NE imádkozz vezetés közben, veszélyesebb, mint a mobil!0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s