MVSC: új játékos még mindig nincs

Szajkó maradt, a fiatalokkal kezdte meg az alapozó munkát
Szajkó maradt, a fiatalokkal kezdte meg az alapozó munkát
Miskolc – Az NB I-es miskolci női röplabdacsapat így is, úgy is a Röpke ellen kezdi az évadot.

Négy hét múlva kezdi a bajnoki idényt az Albrecht-MVSC-MVSI NB I-es női röplabdacsapata, akik a jövő hét végén játsszák első előkészületi meccseiket. A zöld-fehérek Kecskemétre utaznak majd egy tornára, ahol három élvonalbeli gárda lesz az ellenfelük, a házigazdák Röpke SE néven szereplő együttese az újonc, akik ellen éppen első bajnokijukat is játsszák majd a miskolci vasutasok (október 17-én 17.00-tól, hazai környezetben), rajtuk kívül a TFSE és a Jászberényi FK lesz még jelen ezen a felmérőn.

Mint arról korábban már beszámoltunk: az MVSC-t nagy vérveszteség érte a nyáron, hiszen több játékosa is távozott, Szabó Barbara a Gödöllői RC hívását fogadta el, Kundrák Eszter és Sitkey Mariann a Nyíregyháza NRK játékosa lett, Bertók Bettina a Jászberényi RK-hoz igazolt, míg Csarkó Edina budapesti egyetemi tanulmányai miatt nem maradt az MVSC-nél. Vagyis ráférne a csapatra az erősítés, de mivel új érkező nincs, így egyelőre változatlan kerettel készül az MVSC, Kerekes Attila edző irányításával.

Nem mondtak le az erősítésről

– Nem mondtunk le erősítési terveinkről, de a magyar játékosok már szinte mind elkötelezték magukat, így külföldiek felé nyitottunk – válaszolta érdeklődésünkre Kerekes Attila, aki arra a kérdésre, hogy hol tartanak ezen a téren, így válaszolt: – Talán az a legpontosabb megfogalmazás, hogy tárgyalásban állunk. Ajánlatot tettünk, várjuk a visszajelzést. Nemet nem kaptunk, úgyhogy egyelőre bizakodunk. Az biztos, hogy ha igent is mondanak és jönnek a kiszemeltjeink, az nem menne egyik napról a másikra. De függetlenül attól, hogy mindez hogy alakul, készülünk a bajnokságra, illetve az idei első bemutatkozásunkra, a kecskeméti felkészülési tornára.

ÉM-BCS
hirdetés


hirdet�s