MVSC: „Kellemes” út vár a zöld-fehérekre

Akt.:
Nyugodtan játszhatnak Kaposvárott a zöld-fehérek
Nyugodtan játszhatnak Kaposvárott a zöld-fehérek
Miskolc – Vasárnap délután Kaposvárott szerepelnek a miskolciak NB I-es női röplabdázói.

Az élvonalbeli bajnokság 20. fordulója keretében vasárnap 16 órakor kezdik az MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Albrecht-Miskolci VSC-MVSI mérkőzést.

A hazaiak az esélyesek

– Rengeteg gonddal küzdöttünk a héten – közölte Kerekes Attila, a zöld-fehérek vezetőedzője. – A lányok változó létszámban vettek részt az edzésen, a serdülőkkel együtt tizenketten voltak szerdán, csütörtökön viszont csak négyen. Különböző okokra hivatkoztak, így pedig elég nehéz az elvárható minőségű edzésmunkát teljesíteni. Azt persze tudomásul vettem, hogy Miskolcon vírusok „garázdálkodnak”.

A tréner ezután arról panaszkodott, hogy szombaton az ifjúságiakra vár bajnoki Szolnokon, a kicsik így két nap alatt oda-vissza vagy ezer kilométert karikáznak.

– Ez nem mentegetőzés, csak tény, de nincs mit tenni, ilyen a program – folytatta Kerekes Attila. – Kaposvárra egyébként minimum ötórás az út, ezért korán indulunk, majd a junior találkozót is figyelembe véve valamikor éjszaka érünk haza. Ami a szakmát és a Kaposvárt illeti: nagyon jó, masszív és egységes a soron következő ellenfelünk, itthon is legyőztek minket 3:0-ra, így hazai pályán ugyancsak ők az esélyesek. Két játékosuk ugyan távozott, kiemelkedő tagjuk sincs, de taktikailag nagyon jól felkészítettek. Nekünk az a feladatunk, hogy vegyük fel velük a versenyt és nehezítsük meg a dolgukat. Centerjátékban fölöttük állunk, ezért ezt kell erőltetnünk, de a szélsőink is sok zavart okozhatnak a somogyiaknak. Azt kértem a lányoktól, hogy tegyék oda magukat, játszanak jól és nyugodtan.

ÉM-KTSporthírek


hirdetés


hirdet�s