MVSC: fegyelmezett játék kell a negyedikhez

Akt.:
MVSC: fegyelmezett játék kell a negyedikhez
MVSC: fegyelmezett játék kell a negyedikhez
Miskolc – Pénteken kora este Budapesten játszik az Albrecht-MVSC-MVSI NB I-es női röplabdacsapata.

Három mérkőzésből három győzelem, és – pillanatnyilag – második hely a táblázaton. Ahogy mondani szokás, most kellene befejezni a bajnokságot… – jeleztük Toma Sándornak, a zöld-fehérek edzőjének, aki a felvetésre ezt mondta:

– Olyan riválisaink voltak eddig, amelyeket azért szerettünk volna legyőzni, örülök annak, hogy ezt meg is tettük – válaszolta a szakvezető, hozzátéve: – A vasárnapi, NRK elleni hazai meccsnek is voltak tanulságai, például az, hogy az előzetesen lazának gondolt mérkőzések a legnehezebbek. A lányok nem játszottak rosszul, és két szett után, sok cserével rá tudtunk kényszeríteni akaratunkat a nyírségiekre.

Kikaptak Csabán, de…

Kovácsék pénteken 18 órától a Palota RSC vendégei lesznek, ahol korábban jól szerepeltek.

– Amennyiben megnézzük az eredményeiket, akkor láthatjuk, hogy megverték a BSE-t, aztán kikaptak Békéscsabán, de két huszonhármas szettet hoztak, majd pedig veszítettek ugyan az ÚTÉ-val szemben, ám az első két játszma az övék volt – részletezte az adatokat Toma Sándor. – Egy egységes, lelkes csapat tehát a Palota, mezőnyben sok labdát szednek össze. Fegyelmezett röplabdát, stabil nyitásfogadásokat kell nyújtanunk, ekkor lehetünk sikeresek.

Az MVSC-nél Rédei derékbántalmai miatt ugyan megjelent a tréningeken, de munkát végezni nem tudott.

ÉM-MITovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek