MVLC: Esélyt sem adott a Szeged

MVLC: Esélyt sem adott a Szeged
Miskolc – Hazai meccset vívott szombaton hazai medencében az OB I-es miskolci vízilabda csapat.

Az élvonalbeli férfi pólóbajnokság A-csoportjának hét végi, 7. fordulójában a Szeged-Diapolo alakulatát fogadta a PannErgy-Miskolci VLC gárdája.

A rutinos Szeged érvényesítette a papírformát, nem adott esélyt ellenfelének a pontszerzésre.


MVLC-Szeged-16-aj


Jegyzőkönyv

PannErgy-Miskolci VLC – Szeged-Diapolo
7-12 (2-3, 2-3, 0-2, 3-4)

Miskolc, 300 néző. V.: Mucskai, Marjay.

PannErgy-MVLC: Valics – Tóth M. (2), Hornyák (-), Kovács (-), Jakab D. (2), Milicic (-), Petkovic (2). Csere: Hegedűs I. (-), Somlai (-), Njegovan (-), Takács (1), Gros (-), Kerschbaum (-). Vezetőedző: dr. Sike József.

Szeged-Diapolo: Meixner – Sedlmayer (2), Kiss Cs. (-), Seman (1), Varga Zs. (2), Manhercz K. (4), Kunac (1). Csere: Sánta (-), Pellei (1), Palotás (-), Chilkó (-), Jmnaishvili (-), Manhercz Á. (1). Vezetőedző: Varga Péter.

Gól/emberelőnyből: 7/1 illetve 9/3

Gól/büntetőből: 1/1 illetve 2/2


dr. Sike József: – Tudtuk, hogy még egyszer nem fog olyan rosszul játszani a Szeged, mint a hétközi meccsen a BVSC ellen. Ez bejött, az viszont nem, hogy mi alulmúltuk magunkat. Szorosabb, érdekesebb, drámaibb meccsre számítottam…

Varga Péter: – A szerdai vereség után most koncentráltan játszottunk. Büszke vagyok a csapatra, hogy ebben a gyönyörű uszodában nagyszerű győzelmet aratott. Azok a hibák, amelyek a múltkor előjöttek, azokat kiküszöböltük, nagyon meg akaruk nyerni ezt a meccset.

hirdetés
hirdet�s