Hajdú-Bihar

2011.07.31. 10:15

„Extra” nyári színház, hamarosan Debrecenben

Debrecen - Hernádi Judit, Koncz Gábor, Mikó István – néhány nagy név a színház előadói közül a városháza udvaráról.

Debrecen - Hernádi Judit, Koncz Gábor, Mikó István – néhány nagy név a színház előadói közül a városháza udvaráról.

Egy kis időre visszatér régi sikerei színhelyére a debreceni nyári színházi esték: túl az idei hagyományos szériáján, augusztusban a régi városháza udvarán is várja a közönséget színházi előadással, vígoperával, zenés esttel.

Hat produkciót láthat a nagyérdemű augusztus 9. és 29. között; elsőként az Opera Comica Lasagna Társulat mutatja be Donizetti Rita című vígoperáját, Balczó Péter vendégszereplésével. A Turay Ida Színház társulatának Könnyű erkölcsök című komédiájában Gregor Bernadettet és Koncz Gábort láthatjuk, aztán St. Martin szaxofonművész és Benkő Péter színművész közös estje következik.

 

Neves színészek a színház előadásaiban

 

Hernádi Judit és Heilig Gábor Több mint koncert címmel mutat be közös estet a városházi vadgesztenyefák alatt, majd Ephraim Kishon Házasságlevél című vígjátéka látható a színpadon, a Száguldó Orfeum és a pécsi Horvát Színház előadásában. A vidám estéket Mikó István zenés életképei zárják, Vadmadár címmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!