MVK: Vasárnapi vágányzár

Vasárnapi vágányzár
Vasárnapi vágányzár - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – Szeptember 27-én, vasárnap, 6:00-tól 14:00-ig a Diósgyőri Gimnázium – Felső-Majláth szakaszon villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek. Ugyancsak vasárnap a 2-es villamos csak a Tiszai pályaudvar – Újgyőri főtér szakaszon közlekedik.

Szeptember 27-én, vasárnap a teljes villamospályán végállomástól végállomásig közlekedő utolsó 1-es szerelvény a Tiszai pályaudvarról 5:15-kor, Felső-Majláthról 6:00-kor indul. Ezt követően Diósgyőri Gimnázium – Felső-Majláth között villamospótló autóbuszok közlekednek. Az első 1-es villamos, amely ismét végig közlekedik a Tiszai pályaudvarról 13:30-kor, Felső-Majláthról 13:57-kor indul.

Szeptember 27-én, vasárnap a 2-es villamos üzemkezdettől Tiszai pályaudvar és Újgyőri főtér között közlekedik, egészen a Tiszai pályaudvarról 13:37-kor induló járatig, amely már Vasgyár végállomásig megy. Ezen a napon villamosok helyett a Vasgyár felé az Újgyőri főtérről induló 9, 19, 21, 29, 67 és 68 jelzésű autóbuszok vehetők igénybe a villamoson érvényesített menetjegy másik végének érvényesítésével, illetve elfogadjuk az érvényes villamosbérletet is.

A villamospótló megállói

A villamospótló a DVTK Stadion – Felső-Majláth között a villamosmegállóval párhuzamosan kialakított megállóban áll meg. Kivétel ez alól:

  • Diósgyőr városközpont, Alsó-Majláth megállóhely, ahol az 1-es autóbusz megállóhelyét veszi igénybe,
  • és a Bölcs utcai villamosmegálló, amely helyett szintén az 1-es autóbusz Alsó-Majláth megállóhelyét használja a villamospótló.

– Miskolc Városi Közlekedési Zrt. –
hirdetés


hirdet�s