MVK: Változik a villamosközlekedés vasárnap

Változik a villamosközlekedés vasárnap
Változik a villamosközlekedés vasárnap - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – November 20-án 09:00-13:00 óra között karbantartás lesz, amely az 1-es és 2-es villamos közlekedését is érinti. Az 1-es villamos Felső-Majláth irányába változatlanul, a Tiszai pályaudvar irányába viszont a Vasgyáron át közlekedik, emiatt 2-3 perccel megnő a menetideje. A karbantartás alatt a 2-es villamosok a Tiszai pályaudvar – Újgyőri főtér szakaszon közlekednek.

Az 1-es villamos a Tiszai pályaudvar felé a Vasgyáron át közlekedik, emiatt az Újgyőri piacnál és az Újgyőri főtéren nem a megszokott helyen lehet igénybe venni a járatot. Az 1-es szerelvény a DVTK Stadion megállóhely után az Újgyőri piac ideiglenes megállóhelyen, a Vasgyári Evangélikus Templomnál, a Vasgyár végállomáson és az Újgyőri főtéren a 2-es villamos megállóhelyén áll meg, ezt követően a megállóhelyei változatlanok.

A Vasgyár felé a 2-es villamos helyett az Újgyőri főtérről induló 9, 19, 21, 29 és 68 jelzésű autóbuszok is igénybe vehetők a villamoson érvényesített menetjeggyel, folyamatos továbbutazás mellett a Vasgyárig. Ezeken a járatokon az érvényes villamos bérleteket is elfogadják az Újgyőri főtér – Vasgyár – Újgyőri főtér között.

Forrás: mvkzrt.hu.