MVK: Péntek délután forgalomkorlátozás a Villanyrendőrnél

Forgalomkorlátozás a Villanyrendőrnél
Forgalomkorlátozás a Villanyrendőrnél - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – 2018. február 2-án, 15:40-től várhatóan 15:55-ig a Miskolci Farsang megnyitó ünnepsége miatt lezárják a Széchenyi István utca – Kazinczy Ferenc utca kereszteződést.

Ebben az időszakban a Hősök tere megállóhelyet áthelyezik a Földes Ferenc Gimnázium mellé, a Villanyrendőr megállóhelyet az autóbuszok és villamospótló járatok nem érintik, és változik az Auchan 1-es, a 14-es, a 34-es, a 35-ös, a 35R jelzésű, valamint a 43-as, 44-es autóbuszok és a villamospótlók közlekedése.

  • A belváros felé a 14, 34, 35, 35R, 43 és 44 jelzésű autóbuszok a Hősök tere ideiglenes megállóhely után a Villanyrendőr helyett a Centrum és a Szemere utca megállóhelyen (Pizza Tábor) állnak meg. Ezt követően útvonaluk változatlan.
  • Szintén a belváros felé az Auchan 1-es autóbusz a Villanyrendőr és Szemere utca helyett a Centrum és a Vörösmarty Mihály utca megállóhelyen áll meg. A Vörösmarty városrésztől útvonala változatlan.
  • A Repülőtér irányába a 14-es autóbusz a Népkert után a Villanyrendőr helyett a Vörösmarty Mihály utcán és a Centrumnál áll meg. A Hősök tere megállóhelytől útvonala változatlan.
  • A villamospótló autóbuszok a várhatóan 15 perces lezárás idején nem érintik a Villanyrendőr, Hősök tere, Szemere kert megállót, helyette a Centrum/Szinvapark, Szemere utca, Erzsébet tér megállóban állnak meg. A Malomszög utcától útvonaluk változatlan.

Forrás: mvkzrt.hu.


Változik a közlekedés a Miskolci Farsang idején
Miskolc - Összefoglaltuk a Miskolci Farsang idején érvényes villamosközlekedést. Február 1., csütörtök estétől A Miskolci Farsang előkészítő munkálatai miatt csütörtök este az 1-es villamos vonalán a villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek a villamosra érvényes menetrend szerint. A...