MVK: Őszi menetrendi változások

Akt.:
Őszi menetrendi változások
Őszi menetrendi változások - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – 2015. szeptember 1-től megkezdődik az iskolai tanév, befejeződnek a nyári szabadságolások, életbe lép az őszi menetrend a magasabb utazási igényekhez igazodva. Az MVK Zrt. járatai a nyáron bevezetett változásokkal kiegészítve fognak közlekedni.

A nyári menetrendhez képest szeptember 1-től a reggeli és a délutáni csúcsidőben sűrűbben fognak közlekedni a következő autóbuszok: 3, 3A, 6, 7, 12, 14, 16, 32, 35, 67.

Szeptember 1-től, keddtől indul az ME és a 22-es járat, ez utóbbi az órakezdéshez igazodva közlekedik.

A 14-14Y autóbuszok vonalán két új megálló kerül kiépítésre a Futó utcán, a Sütő János utcai megálló párja a Repülőtér irányába és Mész utcai megálló szintén a Repülőtér irányába.

A villamosoknál az utazási igénynek megfelelően a reggeli csúcsidőhöz csoportosítottunk át járatokat. Miskolc új villamosainak köszönhetően az utazási igényeket az 1-es és 2-es villamos vonalán kizárólag alacsonypadlós szerelvényekkel teljesíti társaságunk, így a mozgásukban korlátozott, nehezen mozgó utasaink számára állandó lehetőséget biztosítunk ezen járatokon az akadálymentes közlekedésre. Autóbuszaink esetében a menetrendkönyvből tudnak tájékozódni az alacsonypadlós járatok közlekedéséről.

A Miskolcon több mint 100 helyszínen megtalálható kijelzőnek köszönhetően az utasok valós idejű menetrendi információkat kapnak. SMS szolgáltatásunk segítségével is lekérdezhető a járatok valós idejű érkezése, ehhez a megállóhely kódját kell elküldeni üzenetben a +36-30-344-4329-es telefonszámra. A megállóhelyek kódja a megállóhelyi oszlopon, illetve a www.mvkzrt.hu/valosidoben oldalon érhető el.

Miskolc új villamosain kiépített WIFI szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe, használatával egyszerűen letölthető (Android alapú telefonokra) a transIT menetrend: MVK Zrt. applikáció is, amely a menetrendi adatok mellett képes megjeleníteni a buszok, villamosok valós idejű helyzetét térképen. Az alkalmazás pontos képet ad az aktív járatok pillanatnyi pozíciójáról, valamint tájékoztat a megállókba való beérkezésükről, feltüntetve a menetrendtől esetlegesen eltérő adatokat is.

menetrendkonyv_borito

Kattintson a képre az őszi menetrendkönyv letöltéséért!

Utasaink visszajelzése alapján, lehetőségeinkhez mérten apróbb változtatásokat tudunk alkalmazni a menetrendben.

Észrevételeiket és szolgáltatásfejlesztő javaslataikat továbbra is várjuk a Közönség-szolgálati irodában a (46) 504 810-es telefonszámon, emailben az iroda@mvkzrt.hu címen, illetve interneten a http://www.mvkzrt.hu/kozonsegszolgalat menüpontban.

– Miskolc Városi Közlekedési Zrt. –


MVK: Ha még nincs diákigazolvány, milyen szám kerüljön a tanuló bérletekre?

Miskolc – Tanévkezdés előtt ismét több diák utas érdeklődött arról, hogy diákigazolvány hiányában mit írjanak rá a bérletszelvényre. tovább »