Bulvár, celeb

2011.01.05. 06:59

VV: Gina feladta a játékot - kivonult a Villából

<p>A szerelmes feleség mindössze két napot bírt ki férje nélkül.</p>

Rendhagyó módon indult a ValóVilág esti összefoglalója. A szokott bejátszások előtt élőben kapcsolták a villát, Ginát a riportszobában Stohl András szólította fel, hogy végre döntsön, megy vagy marad. A házaspár még versenyben lévő tagja úgy döntött, hogy nem szeretné folytatni a játékot. Ilyen még nem fordult elő a ValóVilág történetében, Gina olyan lehetőséget dobott el magától, amely csak 53 embernek adatott meg eddig Magyarországon.
Míg Gina pakolt, a nézők megnézhették az előző napi összefoglalót.

Már reggel mindenki Gináról és lehetséges kiköltözéséről beszélt. Egyedül Olivér reménykedett benne, hogy bent marad a feleség, ő a végső győzelemre is esélyesnek tartotta párbajellenfele szerelmét. A vagány srác nem csak Gináról, Laciról is beszélt Jerzyvel a pezsgőfürdőben. Szerinte László nem olyan erős, mint amennyire bent gondolják róla.

Újra beüzemelték a villalakók az igazmondó hintát. Mindenki Olivérről alkothatott véleményt. Alekosz, Gombi, Béci, de még Éva is örömét fejezte ki, amiért a vagány fiú nyerte a párbajt. Anikó azonban csúnyán beolvasott neki, szerinte Olivér megjátsza magát, kétszínű mindenkivel, és csak azért vannak barátai bent a villában, mert az emberek félnek tőle. A rosszkislány odáig ment, hogy kijelentette, ki akar menni párbajozni Olivérrel, még az sem zavarja, hogy ekkor valószínűleg haza kellene mennie.

A villalakók napi feladatukkal könnyíthettek lelkükön. Egy működésképtelen telefonon keresztül üzenhettek szeretteiknek. Volt aki kevésbé, volt aki viszont nagyon komolyan vette a feladatot, természetesen néhány könnycsepp is lepergett a lakók arcán.

A villaelnök jelöltek Alekosz és Béci kihirdették programjaikat. A villalakók ezek alapján Bécit választották meg elnöküknek. Az új elnök első nyilatkozatában egyből felmentette magát, azt mondta, hogy egyik szeme sír a másik pedig nevet. Nevet, mert örül, hogy nyert, de sír, hiszen tudja, hogy ilyen fegyelmű társasággal lehetetlen betartatni a programját.

Végül Ginának egy perce maradt elköszönni eddigi lakótársaitól, utána elhagyta a villát. Gina 23 napot töltött a ValóVilágban.
Forrás: www.rtlklub.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!