Járat indul hétvégén a lillafüredi libegőhöz

Akt.:
MVK: Járat indul hétvégén a lillafüredi libegőhöz
MVK: Járat indul hétvégén a lillafüredi libegőhöz - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – Május 1-jén a lillafüredi libegőhöz 09:00-19:00 óra között autóbuszjárat indul „Libegő” elnevezéssel.

A „Libegő” járatra Felső-Majláthon az 5-ös járat indulóhelyén lehet felszállni, a „Libegő” kizárólag a Majális-parkban – Lillafüred irányába az 1-es autóbusz indulóhelyén, Felső-Majláth irányába az 5-ös, 15-ös autóbusz megállóhelyen – áll meg Lillafüred végállomásig. A járat Felső-Majltáhról minden óra 10. percében – az első járat 09:10-kor, utolsó 18:10-kor –, Lillafüredről minden óra 25. percében – az első járat 09:25-kor, az utolsó 18:25-kor – indul.

A Bükk védelme érdekében, hogy csökkenjen a természetben az autóforgalom, az MVK Zrt. Majális-park végállomása P+R parkolóvá alakult. A P+R parkoló előnye, hogy használatával mérséklődhet a zaj- és a légszennyezettség a Bükkben, hiszen az autósok a Majális-parkban térítésmentesen leparkolhatnak és helyben a buszra átszállva, a környezetet kímélve közelíthetik meg a céljukat.

Forrás: mvkzrt.hu.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s