MVK: Ismét járat indul a lillafüredi libegőhöz

Ismét járat indul a lillafüredi libegőhöz
Ismét járat indul a lillafüredi libegőhöz - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – Május 7-én és 8-án, 09:00-19:00 óra között autóbuszjárat indul a lillafüredi libegőhöz.

A „Libegő”elnevezésű ingyenes járatra Felső-Majláthon az 5-ös járat indulóhelyén lehet felszállni, a „Libegő” kizárólag a Majális-parkban – Lillafüred irányába az 1-es autóbusz indulóhelyén, Felső-Majláth irányába az 5-ös, 15-ös autóbusz megállóhelyen – áll meg Lillafüred végállomásig. A járat Felső-Majltáhról minden óra 10. percében – az első járat 09:10-kor, utolsó 18:10-kor –, Lillafüredről minden óra 25. percében – az első járat 09:25-kor, az utolsó 18:25-kor – indul.

Miskolc környezettudatosságát jelzi, és a Bükk „védelmét” segíti, hogy az MVK Zrt. a Majális-park végállomást P+R parkolóvá alakította: az autósok a Majális-parkban térítésmentesen parkolhatnak és helyben, a buszra átszállva, a környezetet kímélve közelíthetik meg lillafüredi libegőt is. A P+R parkoló használatával mérséklődhet a zaj- és a légszennyezettség a Bükkben.

Forrás: mvkzrt.hu.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s