MVK: Időszakos forgalomkorlátozás az Operafesztivál idején

Akt.:
Időszakos forgalomkorlátozás az Operafesztivál idején
Időszakos forgalomkorlátozás az Operafesztivál idején - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – Június 10-én, 11-én és 19-én forgalomkorlátozások lesznek Miskolcon, a belvárosban.

Június 10-én, pénteken nyitófelvonulás lesz a Hősök tere és a Szent István tér között, emiatt 18:00-tól várhatóan 18:20-ig a Kazinczy utcán az autóbuszforgalom, illetve a Széchenyi utcán a villamosforgalom néhány perces leállítására kell számítani. Péntek este a tűzijáték miatt 21:45-22:30 között a 21-es járat terelt útvonalon közlekedik, a Kandó Kálmán utca irányába az Erzsébet tér helyett a Szemere utcán áll meg. A Tiszai pályaudvar felé a 21-es autóbusz a megadott időszakban nem érinti a Nagyváthy János utca, Teleki utca és Erzsébet tér megállót, helyette a Malomszög utcán a 38-as járat végállomásán, illetve a Szemere-kert megállóhelyen áll meg.

Június 11-én, szombaton a Sötétkapu és a Szent István tér között 16:00-tól 16:20-ig, illetve 17:00 órától 17:20-ig felvonulás lesz, e miatt a villamosforgalom néhány perces leállítására kell számítani.

Június 19-én, vasárnap a Villanyrendőr és a Bartók Béla tér között lesz felvonulás 16 órától várhatóan egy órán keresztül, e miatt a villamosforgalmat rövid időszakokra leállítják.

Forrás: mvkzrt.hu.


Bartók Plusz Operafesztivál 2016 – Kísérőprogramok városszerte Miskolcon

Miskolc – Június 10-én kezdődik az idei Bartók Plusz Operafesztivál. A fő programon túl kísérőrendezvények is várják az érdeklődőket a Szent István és az Erzsébet tereken és egyéb helyszíneken városszerte.

Bartók Plusz Operafesztivál 2016 – Programajánló: Mikor hová menjünk?

Miskolc – Június 10-19.: ekkor lesz az operafesztivál Miskolcon. Összefoglaljuk a programokat.